Cum alegem railway sleepers sau traverse de cale ferata?

2 mai 2020
Autor:
IzzyReduceri

Traversele de cale ferata sunt elemente esentiale in construirea cailor ferate. Aceste traverse cedeaza atunci cand sunt expuse timp indelungat la conditii de temperaturi extreme. Pentru a prelungi durata de viata a traverselor de cale ferata este ideal sa alegem produse de inalta calitate.

Pamirco este firma producatoare de traverse cale ferata - railway sleepers – atat pentru piata interna, cat si pentru piata internationala. Colaboratorii care apreciaza calitatea produselor marca Pamirco vin din diferite zone ale lumii: Egipt, Turcia, Japonia, Serbia, Anglia, Olanda, Slovenia, Ungaria, Belgia, Germania şi România.

Pe langa produsele standard de cale ferata, traversele de lemn, Pamirco ofera clientilor sai, la cerere, orice alt element produs din lemn necesar cailor ferate. Calitatea inalta si utilajele moderne ale firmei Pamirco asigura un volum de productie mare in timp record. Printre serviciile oferite de compania din Manastiur regasim: impregnarea, uscarea artificiala si aburirea lemnului.

Modernizare versus mentinere

Procesul de modernizare a unor cai ferate presupune o lucrare masiva pentru a inlocui piesele uzate cu niste piese noi. Piesele noi pot fi alese sa dureze cat mai mult timp. In functie de materialul folosit in crearea traverselor, putem asigura o durata de viata mai lunga sau mai scurta.

Materialul ideal in productia de traverse de cale ferata este lemnul de esenta tare. Desi traversele pot fi construite si din lemn de esenta slaba, sau alte materiale, precum betonul, nici un alt material nu este la fel de eficient precum lemnul de esenta tare. Firma romaneasca Pamirco foloseste in productie de traverse de cale ferata lemn de esenta tare. Lemnul folosit este fie fagul, fie stejarul.

Din acest lemn de esenta tare, Pamirco produce piese precum traverse de cale ferată normale, traverse folosite la macazuri şi încrucişări sau traverse pentru poduri. Siguranta calatorilor si a marfurilor pe caile ferate este asigurata de calitatea materialelor folosite la constructia traverselor de cale ferata.

Pamirco - traverse lemn

Firma Pamirco este specializata in constructia de traverse de cale ferată / wooden railway sleepers din anul 2005. Activitatea principală a societăţii este tăierea şi rindeluirea lemnului cu impregnarea lemnului. Scopul companiei Pamirco este sa ofere calitate, experienta si produse de prima clasa clientilor sai. Succesul companiei Pamirco este datorat fiecarui membru al echipei sale in egala masura.

Email: [email protected]

Adresa: Romania, Timis County, Manastiur, no. 105/A, P.O. 307275

Telefon: +40 256 325 831

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram