Railway sleepers - producție 100% românească

1 iunie 2021
Autor:
IzzyReduceri

Pentru clienții care doresc să achiziționeze traverse de lemn de calitate superioară, Pamirco Mănăștiur este un producător sută la sută romanes,  a căror produse sunt o preferință pe piața națională și internațională. Pentru produse premium și servicii de top, fabrica vă invită să accesați website-ul firmei și să achiziționați cele mai moderne traverse.

Traverse de lemn - produse românești la nivel global

În achiziționarea traverselor, clientul trebuie să se informeze cu privire la furnizorul de la care cumpără produsele pentru a se asigura că face o investiție de termen lung. Pentru alegerea fabricii în mod corect, trebuie să iei în considerare și alegerile clienților și a tendințelor de pe piață la ora actuală. Pamirco. fabrică cu tradiție de peste 15 ani în prelucrarea lemnului este un producător la nivel global a căror produse sunt 100% fabricate în România. Modul de producție și materialele alese sunt un motiv pentru care clienții internaționale apelează la aceste servicii fiind pe lângă prompte și de o calitate superioară.

Fabrica se mândrește cu produse rezistente în timp, fabricând până la această dată peste 529701 de traverse. În funcție de preferințele clientului fabrica prelucrează mai multe tipuri de traverse : traverse pentru calea ferată normale, traverse pentru poduri sau traverse pentru macazuri și încrucișări. Indiferent de contextul în care urmează să fie amplasate, traversele din lemn sunt o modalitate eficientă de a prelucra construcții durabile.

Traverse de lemn din specii de esență tare

Calitatea unei traverse și mentenanța pe care aceasta o asigură în cadrul construcțiilor de căi ferate pornește de la materialul folosit și metodele în care acesta a fost prelucrat. Traversa deține cel mai important rol din cadrul construcției de căi ferate, fiind responsabilă de legarea șinelor între ele printr-un sistem de prindere și de preluarea greutății feroviare menținând-o stabilă. Pentru a fi capabilă de a executa toate aceste sarcini, materialul din care este confecționată traversa trebuie să fie unul de calitate superioară și să asigure o rezistență aparte.

Din acest motiv, Pamirco prelucrează traversele doar din material lemnos, fiind considerat unul dintre cele mai economice și dure materiale din industrie. Pentru a asigura însă un nivel superior de calitate, lemnul din care este confecționată traversa este doar cel de esență tare în speță speciile de stejar și fag. Considerate cele mai dure specii de lemn, traversele confecționate din stejar și fag sunt de o duritate superioară și pot rezista în timp asupra greutății feroviare.

Wooden railway sleepers - produse proiectate după tendințe actuale

Pentru a corespunde inclusiv preferințelor internaționale din partea clienților, fabrica Pamirco se adaptează constant tendințelor noi care apar în această industrie și se făcusează spre obținerea unor produse moderne și actuale. Pentru proiecția uneori traverse moderne fabrica se folosește de cele mai inovative metode de prelucrare a lemnului și de aparatură de ultimă generație care să sporească rezultatul final al produselor. Uscătoare artificiale, aburitori și creozot-ul de calitate superioară pentru împregnarea traversei, toate reprezintă un factor în obținerea produselor moderne și în actualitate cu noile tendințe.

Wooden railway sleepers este un termen renumit pe piața internațională pentru denumirea traverselor, fiind accesibil pentru căutarea unor produse moderne. Fabrica Pamirco a colaborat cu țări și clienți din Egipt, Japonia, Olanda, Bulgaria, Germania și multe altele, pentru care traversa de lemn este un element de rezistență pentru calea ferată. Indiferent de locul în care alegi să dai comanda, traversele Pamirco vor ajunge la tine în timp util, la aceeași calitate superioară.

Wooden railway sleepers - lemnul și beneficiile lui

În comparație cu betonul, un alt tip de material folosit pentru traverse, lemnul este mult mai econom și fiabil pentru căile ferate. În momentul deteriorării, traversa este ușor de înlocuit și nu este necesară intervenția asupra întregii infrastructuri, ceea ce automat înseamnă costuri mai reduse. Mai mult decât atât, lemnul este unul dintre cele mai rezistente și durabile materiale împotriva factorilor de mediu, fiind ideal pentru zonele cu anumite riscuri. Deși speciile tari nu sunt ușor de prelucrat, Pamirco garantează producții moderne prin intermediul aparaturii de ultimă generație și a metodelor de prelucrare.

Pamirco, o producție 100% românească cu o experiență de peste 15 ani, garantează cele mai bune alegeri în privința materialului și asigură o prelucrare de calitate superioară. Construcția căilor ferate devine mai accesiiblă, atunci când ai la îndemână servicii prestate cu profesionalism. Pentru garantarea unor produse durabile și a unor investiții de succes, Pamirco Mănăștiur recomandă traversele din lemn tare.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram