RAFA NADAL VĂ PROVOACĂ LA POKER

17 martie 2014

În acest joc gratis, cu durata de o oră, Rafa va lupta contra oponenţilor săi în versiunea rapidă de poker Zoom, ce permite jucătorilor să arunce cărţile răpid, fapt care creşte viteza de desfăşurare a jocului. Alături de Rafa se va afla Daniel Negreanu, membru al Team PokerStars Pro, care va prelua întrebările spectatorilor şi va realiza comentariul webcastului video.

“Unul dintre aspectele grozave ale pokerului, în special în mediul online, este acela că ai ocazia de a juca împotriva foarte multor adversari”, spune Rafa. “Eu sunt o persoană foarte competitivă, aşa că, fireşte, vreau să câştig. Dar cred că, dincolo de asta, va fi foarte distractiv”.

Rafa vs. Restul lumii

Jocul nu numai că va oferi şansa participanţilor de a se lăuda pentru a fi jucat o mână împotriva lui Rafa, dar şi posibilitatea celor ce îl vor urmări de a vedea fiecare mână câştigată sau pierdută de acesta. Lucru care va aduce un nou nivel de competitivitate. În plus, asociaţia Care International va primi din partea organizatorului un premiu acordat în numele câştigătorului.

Aceasta va fi a doua oară când Nadal îşi invită fanii să joace împotriva sa online – prima fiind în acest februarie, când peste 1.000 de jucători din Spania l-au înfruntat la mese, într-un joc difuzat în timp real online şi vizionat de peste 10.000 de spectatori.

Webcast video live

Cei interesaţi vor putea urmări jocul într-un webcast video difuzat live pe PokerStars TV, prin aplicaţia PokerStars de pe Facebook şi pe canalul Youtube al PokerStars. Acesta îi va înfăţişa în paralel, prin tehnologie split-screen, pe Nadal şi pe Negreanu. În timpul jocului, Rafa va răspunde întrebărilor fanilor primite pe pagina de Twitter incluzând hashtagul #AskRafa.

“Nivelul de cunoaştere a jocului de poker al lui Rafa a crescut foarte mult de când a început să îl studieze. Sunt curios dacă va reuşi o nouă victorie, după cea din cadrul EPT Praga”, ne-a declarat Daniel Negreanu.

Cum să vă înregistraţi în jocul Rafa vs. Restul lumii

Pentru a participa, jucătorii vor trebui să se autentifice prin contul individual de Facebook, să lanseze aplicaţia PokerStars Play şi să ia loc la mese alături de Rafa.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram