quot;Coruptia o provocare a respectarii statului de drept quot; eveniment din seria AmericanDay POSDRU 132920

26 noiembrie 2014

Centrul de Drepturile Omului si Migratie va invita Joi, 4 decembrie 2014, de la ora 10:30, in Sala Senatului la evenimentul "Coruptia - o provocare a respectarii statului de drept" - eveniment organizat in cadrul suitei de evenimente AmericanDay! la Universitatea Romano-Americana.

Invitatul principal al evenimentului este dna. Marisa MacIssac, Rule of Law Officer in cadrul Ambasadei SUA la Bucuresti.
Expertiza invitatei include activitati de profil, ca reprezentant al SUA in Skopje (Macedonia) si Hyderabad (India). Inainte de a se alatura Departamentul de Stat al SUA, Marisa a fondat si condus o afacere in domeniul turistic pe insula Maine, locul ei de resedinta. Marisa a absolvit programul de studii de licenta Bachelor of Humanities and Arts in 20th Century Visual Culture in cadrul prestigioasei universitati Carnegie Mellon precum si programul de masterat European Studies in cadrul Zentrum für Europaische Integrationsforschung al universitatii Rheinische Friedrich-Wilhelms Universität din Bonn, Germania. Vorbeste fluent limba germana, ceha si macedoneana.

Evenimentul este organizat in cadrul proiectului "SCOALA PRACTICA: Inovare in invatamantul superior si succes pe piata muncii", POSDRU/156/1.2/G/132920, implementat de Universitatea Romano-Americana in colaborare cu Centrul de Resurse Juridice.
Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram