quot;Bagajul quot;nostru in relatia de cuplu seminar

28 august 2012
Autor:
dowmedia08

Intr-o locatie ce inspira calm si relaxare te invit sa participi la seminarul “Bagajul” pe care il aducem in relatia de cuplu care va avea loc in data de 14 septembrie, intre orele 17-19
Cine si cum suntem, unde si cum am crescut, ce si cat ne permitem sa simtim, ce am asimilat pe parcursul vietii, cum am relationat cu persoanele din viata noastra din momentul in care am venit pe lume, sunt cateva elemente care se gasesc in “bagajul” nostru emotional-relational pe care il aducem in relatia de cuplu.
Te invit intr-un cadru relaxant si placut la seminarul “Bagajul” pe care il aducem in relatia de cuplu unde vei avea ocazia de a discuta despre “bagajul” personal pe care il “cari” dupa tine si pe care il “despachetezi” in relatiile de cuplu si de a-ti clarifica provenienta anumitor lucruri din “bagaj” si legaturile dintre acestea si felul in care functionezi in relatia ta de cuplu.
Coordonator: psiholog Iulia Pasarin
Seminarul va avea loc in data de 14 septembrie, intre orele 17-19, la TeaHouse (Piata Unirii, zona Rond Cosbuc)
Costul pentru participarea la seminar este de 50 ron si include o bautura racoritoare din partea gazdei noastre TeaHouse.
Inscrierile se fac prin e-mail [email protected] sau telefonic 0728.967.011.
Scopul acestei intalniri este de a te ajuta sa faci legaturile potrivite intre modul in care functionezi in relatia de cuplu actuala si experientele din trecut care te-au influentat in construirea unui anumit model de comportament in cuplu.
Va asteptam cu drag intr-un cadru relaxant care invita la reflectare, povestire si inspiratie in gasirea solutiilor.
Pana la intalnirea noastra in care ne vom cunoaste va doresc liniste si inspiratie!
Cu drag,
psih. Iulia Pasarin

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram