fbpx

QRest Comanzi in restaurant direct de pe telefonul mobil

QRest este o aplicatie special creata pentru restaurante, de catre compania Acqua Development, aplicatie ce ruleaza pe iPhone si Android. Cu ajutorul acestei aplicatii pot beneficia de anumite avantaje atat clientul, cat si restaurantul in sine. Un aspect important al acestei aplicatii este reprezentat de faptul ca inscrierea in aceasta retea a magazinelor QRest, dar si procurarea aplicatiei, atat de client, cat si de restaurant este in totalitate gratuita.

Aplicatia QRest functioneaza foarte simplu, putand fi accesata si comandata de oricine. Clientul cand intra in restaurant se va aseza la o masa unde vede codul QR. Aici el va scana codul, apoi meniul deschizandu-se va alege ceea ce doreste. In acest punct, comanda va fi livrata imediat catre un chelner care va aduce clientilor comanda dorita. Atat timp cat produsele sunt in cos, clientul se poate razgandi asupra lor, schimbandu-le sau adaugand alte preparate si bauturi. Oricat de aglomerat, zgomotos si agitat ar fi un restaurant, cu ajutorul acestei aplicatii invotoare, restaurantul se va “aerisi”, fluxul de comenzi fiind mult mai rapid si mai eficient. O comanda realizata intr-un timp scurt inseamna multumirea clientilor, fiind ceea ce proprietarii de restaurante doresc. Daca clientul este multumit de servire, acesta il va recomanda si prietenilor lui, astfel restaurantul devenind unul de top.

QRest ™ – Avantaje pentru clienti
Aplicatia QRest o puteti descarca, dumneavoastra ca si client, din App Store sau de pe portalul Play al Google. Activarea aplicatiei se face prin scanarea codului QR de la masa la care te-ai asezat. Avantajul enorm de care veti beneficia dumneavoastra este faptul ca nu veti mai astepta chelnerul pentru a prelua comanda, dumneavoastra putand intra imediat in contact cu meniu digital al restaurantului, pe telefonul mobil. Aici veti putea vedea descrierea preparatelor, poze, iar comanda se realizeaza asemanator cu magazinele online. Vedeti preparatul pe care il doriti, il adaugati in cosul virtual, iar in cel mai scurt timp cu putinta, un chelner va veni si va va aduce comanda dumneavoastra.

QRest ™ – Avantaje pentru restaurant
Pentru restaurante s-a dovedit faptul ca aplicatia QRest sporeste calitatea si eficienta serviciilor oferite clientilor. Meniurile digitale ce contin imagini si detalii pot fi personalizate in functie de preferintele reprezentantilor restaurantului. In acest sens puteti adauga si promotii si reduceri in meniu, astfel atragand clientii spre preparatele cele mai bune. Alt aspect foarte important de care vor beneficia chelenerii este faptul ca acestia vor avea mai mult timp pentru a servi eficient toti clientii.

Acqua Development

Programele distribuite de Acqua Development au la baza tehnologia Microsoft, ceea ce le face foarte stabile, si in plus acest lucru permite analistilor sa fie mereu la curent cu toate dezvoltarile software de ultima ora.
Solutiile oferite de specialistii Acqua Development sunt mereu cele potrivite cu business-ul pe care il administrati, acest lucru fiindu-va garantat prin serviciile de consultanta de care beneficiati.

Date de contact:
Denumirea firmei: Acqua Development;
Numar de telefon: 0722 414 444.