Pyramis Romania iti spune ‘Buna dimineata’ in fiecare zi

26 septembrie 2011

Ce trebuie sa faci ca sa castigi? E simplu! Iti fotografiezi frigiderul deschis si trimiti poza la TVR 1. Maestrul Jakob Hausmann va alege una dintre pozele primite si va pregati o reteta din ingredientele pe care le regaseste in frigider. Iar tu primesti cadou un set de vase in valoare de 100 de euro format din 8 piese, 5 vase si 3 capace.
Si daca aduni cele mai multe like-uri pe Facebook, in decembrie castigi, fara tragere la sorti, marele premiu in valoare de 5000 de euro: un echipament complet pentru utilarea bucatariei de la Pyramis Romania: hota, plita, cuptor, chiuveta, baterie, si, la alegere, o combina frigorifica sau o masina de spalat vase.
Chiuvetele din otel inoxidabil provin din unitatea de productie proprie din apropierea Thessalonik-ului, unitate care se intinde pe o suprafata de 286 000 m 2 si care are o capacitate de productie anuala de peste 2 milioane de chiuvete. Investitiile imense in utilaje si automatizari fac din fabrica Pyramis una dintre cele mai moderne din lume.
Vasele de gatit Pyramis sunt produse in Grecia, din otel inoxidabil 18/10 de cea mai buna calitate, achizitionat de la producatorul german Thiessen Krupp. Vasele din aluminiu cu strat ceramic reprezinta rezultatul colaborarii dintre Pyramis Metallourgia si renumita companie Aubecq din Franta.
Gama de electrocasnice incorporabile: hote, plite, cuptoare, combine frigorifice, masini de spalat vase, mini-bucatarii, reprezinta o simbioza perfecta intre design, calitate, functionalitate si pret.

Pyramis Romania este prezent pe piata autohtona prin magazinul de prezentare propriu din Otopeni, prin producatori de mobila din toata tara, si prin intermediul marilor lanturi de magazine: Mobexpert, Selgros, Praktiker, Mr. Bricolage, Leroy Merlin.

Showroom: Otopeni, str. Avram Iancu, nr.30
Program: luni-vineri, ora 9-17.00
www.pyramis.ro
www.vasedegatit.ro
Tel: 021 350 02 81
Mail: [email protected]

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram