Puterea biografiilor asupra cititorilor

anticariat carti

Uneori ne simtim singuri si fara speranta. Lumea este un loc mare si exista miliarde de oameni, insa experienta fiecaruia este unica, motiv pentru care ajungem sa credem ca nimeni nu intelege prin ce trecem. In aceste momente, conectarea cu alte persoane la un nivel mai profund permite redobandirea sperantei si a optimismului pentru viitor, iar cititul este una dintre cele mai bune modalitati de a realiza acest lucru. Citind din experientele marilor oameni, multi sunt inspirati si incurajati sa depaseasca provocarile, dobandind incredere.

”Lungul drum spre libertate” spune povestea activistului si liderului politic Nelson Mandela si a evenimentelor celebre care s-au desfasurat in timp ce a fost trimis in inchisoare, dar si victoria sa de a ajunge primul presedinte de culoare al Africii de Sud. Cartea povesteste luptele lui Mandela si intelepciunea pe care a dobandit-o in timpul lor, fapt care serveste drept una dintre cele mai inspirationale povesti spuse vreodata despre victoria in fata nedreptatii.

O alta carte ce poate inspira este autobiografia lui Andre Agassi, ”Open”. Acesta a fost unul dintre cei mai mari oameni ai tenisului din toate timpurile, castigand 8 turnee de Grand Slem. El povesteste despre lungul drum care l-a dus la victorie, despre culisele tenisului, dar si despre presiunea pe care a simtit-o pe tot parcursul carierei sale inca de cand a intrat pentru prima data pe un teren de tenis.

In 2011 multi oameni au plans mai mult pentru pierderea lui Steve Jobs decat au plans pentru alte pierderi personale. Acesta a fost cofondator Apple, iar povestea sa de viata a devenit sursa de inspiratie pentru multi care au dorit sa ajunga sus. ”Biografia lui Steve Jobs” se bazeaza pe o colectie de interviuri pe o perioada de trei ani in care Walter Isaacson a urmarit si intervievat pe toata lumea din cercul lui pentru a crea un tablou complet despre cine a fost si ce a facut Jobs.

ANTICARIAT DE CARTI DIN BUCUREŞTI – ACHIZIȚII

De ce sa citesti o biografie? Pentru ca inspira si incurajeaza, pentru ca ofera alta perspectiva si pentru a vedea ca nu totul e roz chiar daca asa pare. Cumpar carti in regim de anticariat iar daca detineti carti biografice si nu va mai folosesc, as dori sa le cumpar pentru ca acestea sa poata ajunge la cei interesati. Pe site-ul http://www.anticariat-carti.com/ gasiti detalii despre cum si unde se vand carti la pret corect in mediul online!