Purina dog chow online de la PetPal ro

10 septembrie 2013
Autor:
dowmedia08

Retetele create de nutritionistii de la Dog Chow au un continut foarte bogat in carne, acest aliment fiind foarte important in alimentatia acestora si un aliment pe care cainii il prefera instictiv. Carnea de curcan, de pui sau de miel din retetele Dog Chow este combinata cu alte ingrediente integrale precum cerealele integrale si se poate afirma ca sunt adaptate de cei de la PURINA pentru a fi potrivit fiecarui stadiu, stil de viata si oricarui tip de caine, in functie de talie, greutate si rasa. Acum ca ai aflat aceste lucruri poti fi mai mult decat sigur ca daca cumperi purina Dog Chow ii oferi catelului tau o hrana completa si echilibrata, potrivita pentru tipul lui de rasa, greutate si varsta. Gama Purina Dog Chow este disponibila la pet shop-ul online Petpal.
Se stie ca cei de la Purina au imbogatit din nou retetele Dog Chow cu anumite ingrediente, vitamine si minerale esentiale pentru a sprijini sanatatea si starea perfecta a cainelui pe tot parcursul vietii acestuia.
Gama de hrana pentru caini Purina Dog Chow cuprinde 8 produse care sunt special dezvoltate de catre nutritionistii Purina si au scopul de a indeplini orice nevoie individuala alte tuturor stadiilor si stilurilor de viata ale cainilor pe care ii aveti.
PetPal este un pet shop online dedicat oamenilor care iubesc animalele si isi doresc o viata sanatoasa si echilibrata pentru acestia. Magazinul online PetPal are si un blog despre animale unde veti gasi numai articole despre viata animalelor.
Pentru mai multe detalii vizitati magazinul nostru online si blogul nostru!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram