PRPress ro cel mai nou portal de comunicate de presa GRATUITE

17 februarie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Comunicatul de presa este un anunt foarte important si oficial care se adreseaza unei game largi de persoane. In prima faza orice comunicate de presa gratuite de pe PRPress se va directiona catre anumiti jurnalisti din domeniul respectiv urmand ca acestia sa publice acest comunicat de presa pe cat mai multe medii cu scopul de a incerca sa se informeze un numar cat mai mare de persoane, persoane carora comunicatul de presa este de fapt conceput.

PRPress – publica comunicate de presa gratuite

PrPress va ofera sansa sa publicati comunicate de presa gratuite pentru ca in acest moment se fac din ce in ce mai multe anunturi, cu precadere in mediul online. Iar daca avem de lansat un comunicat despre un subiect care nu se bucura de o mare notorietate, cu siguranta portalurile mari de communicate de presa nu ne vor prelua acest anunt. De aceea va invitam sa lansati comunicate de presa gratuite pe PRPress, pentru ca aici sigur comunicatul dumneavoastra va fi vizibil pentru persoanele pe care vrem sa le anuntam despre informatiile din acel anunt.

Mai ales daca site-ul unde am postat comunicatul sa bucura de vizualizari si este un site dedicat domeniului de presa, putem sa fim siguri ca anuntul nostru va fi vazut de oamenii carora vrem de fapt sa le comunicam subiectul din acel comunicat. De asemenea, de aici putem promova comunicatul nostru pe retelele de socializare care se bucura de un public larg si care vor vedea acel anunt.

In plus, oamenii de media pot vedea comunicatele de presa de pe PRPress daca acel comunicat este unul important pentru multa lume, putem avea surpriza placuta ca acel anunt sa fie preluat si de site-uri media cu renume din piata de media. Important este sa avem unde posta comunicatul de presa, apoi lucrurile devin mai usoare. Acestea fiind spuse, va invitam pe site-ul PRPRESS pentru a spune ce este nou in afacerea dumneavoastra.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram