Provocarea de a cultiva in sere si solare

La sfarsitul sezonului de recoltare, majoritatea oamenilor isi curata terenul pe care au fost plantate diverse legume, il afaneaza si apoi se instaleaza confortabil in casa in asteptarea unui nou sezon de gradinarit. Este o imagine comuna, insa mai exista o varianta a acestei povesti si anume aceea in care oamenii isi fac una sau mai multe sere in care continua sa recolteze si sa se bucure de produsele proaspete toata iarna.

De care parte ati dori sa va aflati? Indiferent de decizie, Regal Fermierul va este alaturi cu tot ce aveti nevoie in materie de echipamente pentru sere si solarii!

echipamente pentru sere si solarii

Chiar daca ati inceput sa plantati legume doar pentru familie si o faceti pentru relaxare sau sunteti un agricultor experimentat si pasionat si ati facut din legumicultura o afacere, in acest domeniu in fiecare an veti avea cate ceva nou de invatat. Multe, foarte multe aspecte influenteaza cresterea si dezvoltarea corecta a plantelor, iar studiul individual si consultarea specialistilor in domeniu va poate aduce succesul dorit.

Ca si amator, probabil ca nu ati investit in aparate de control a temperaturii sau umiditatii din sera, fapt ce va face ca toata munca sa fie mai solicitanta intrucat va trebui sa urmariti zi de zi daca plantele beneficiaza de temperatura potrivita dezvoltarii lor. Profesionistilor le este ceva mai usor din acest punct de vedere deoarece echipamentele moderne permit setarea unei anumite temperaturi care se pastreaza constanta pe tot parcursul zilei.

Fluctuatiile extreme de temperatura nu sunt de dorit, iar inghetul ocazional sau caldura prea mare aproape ca vor compromite intreaga cultura. In general, intr-o sera, temperaturile din timpul zilei ar trebui sa se mentina intre 10-21 de grade Celsius, iar cele din timpul noptii sa nu scada sub 7 grade Celsius.

Pentru bunul mers al lucrurilor in ceea ce priveste serele si solarele, echipa magazinului online Regal Fermierul va poate sprijini cu tot ce aveti nevoie, de la furtune pentru irigatii la ingrasaminte chimice complexeechipamente pentru sere si solarii pe toate le puteti gasi accesand https://www.regalfermierul.ro. Nu ezitati sa cereti ajutor specializat atunci cand aveti nevoie de el, satisfactia va fi chiar mai mare decat v-ati asteptat!