fbpx

Proteine pentru masa: Weider Mega Mass 2000 si Mega Mass 4000

Brandul German Weider este prezent pe piata din Romania de ceva ani buni. Printre cele mai populare produse ale brandului, si implicit cele mai vandute, sunt proteinele Weider CFM Protein.

Proteina este unul dintre principalii macronutrienti utilizati de organism pentru construirea, repararea si intretinerea tesutului muscular si este responsabila pentru aproape orice proces care are loc in interiorul corpului, inclusiv pentru metabolism si transportarea substantelor nutritive. De unde si popularitatea suplimentelor sportive pe baza de zer.

Carbohidratii sunt esentiali pentru functionarea corecta a organismului. Eliminarea carbohidratilor din dieta poate provoca malnutritie. Carbohidratii au mai multe roluri in organismele vii, fiind implicati in mod activ in procesul eliberarii energiei. Majoritatea carbohidratilor contin in forma naturala cantitati importante de vitamina B, fibre si antioxidanti. De asemenea, Carbohidratii, in combinatie cu proteinele, grasimile, vitaminele si mineralele sunt componentele nutritive esentiale pentru mentinerea vietii. Pe langa acest rol crucial al carbohidratilor, in sport, sunt cautati pentru assimilarea corecta si completa a proteinelor si cresterea in masa si forta.

Brandul German Weider impaca aceste doua aspecte ale nutritiei cu gama sa Wider Mega Mass 2000 si Weider Mega Mass 4000, doua gainere foarte populare in Romania.
Weider Mega Mass 2000

  • Pret promotional: 165 lei

Proteine 21 g
Carbohidrati 69 g
din care zaharuri 51 g
Grasimi 2.3 g
din care saturate 1.2 g
Sodiu 0.1 g
Sare 0.3 g

 

Weider Mega Mass 4000

  • Pret Promotional: 169 lei
Proteine 23,0 g
Carbohidrati 64,0 g
-din care zaharuri 45,1 g
Grasimi 1,1 g
-din care acizi grasi saturati 0,4 g
Sodiu 0,1 g