fbpx

Protectia Articulatiilor

Nu iti ignora Articulatiile!

Multi sportivi, grabiti sa vada rezultate cat mai rapide, sar peste primul si poate cel mai important pas al antrenamentului; incalzirea.

Atentia fata de sanatatea articulatiilor este cruciala. Aceasta atentie este compusa din doua elemente:

  1. incalzire corespunzatoare, progresiva
  2. Suplimente ce ajuta la regenerarea si intarirea articulatiilor

In primul rand, va sugeram sa incepeti cu un search pe Youtube legat de exercitii de incalzire. SUnt sute de videouri mai mult sau mai putin amanuntite care te pot ajuta la crearea unei rutine complete de incalzire.

In al doilea rand, iti sugeram sa verifici pagina noastra de suplimente pentru articulatii.

 

De ce iti rebuie un complex pentru protectia articulatiilor?

  • ajuta la repararea tesuturilor de legatura dintre muschi,
    • ajuta la lubrifiere, pentru protejarea incheieturilor solicitate in exercitiile de ridicare a greutatilor,
    • contine vitamine si minerale esentiale pentru mentinerea sanatatii incheieturilor, ligamentelor si tendoanelor.

Cele mai bine vandute suplimente de articulatii:

  1. Animal Flex si Animal Flex Powder

Animal Flex contine o formula naturala ce protejeaza atat articulatiile, cat si ligamentele oricarui culturist. In acelasi timp, Animal Flex reface tesuturile conjunctive, lubrifiaza articulatiile pentru o protectie sporita in timpul ridicarii de greutati, reduce durerea la nivelul articulatiilor si asigura suport nutritional pentru cartilagii si tendoane.

  1. Universal Jointment Support

Jointment Sport a fost creat in special pentru sportivi avand  o compozitie excelenta pentru intarirea organismului, ajuta la consolidarea și repararea mușchilor, articulațiilor și ligamentelor.

Acest produs conține două componente importante: glucozamina si condroitina, în plus față de multe alte ingrediente. Glucozamina ajută la stimularea producției de proteine ​​de constructii de cartilaj, care mențin articulațiile bine lubrifiate și asigura funcționarea lor liberă și normală. Condroitina pe de altă parte, este de ajutor în lupta împotriva inflamației, durerilor și rigiditatea articulațiilor.