Prostatan si Genacol pentru o sanatate de fier

Prostatan este un produs pe bază de plante pentru tratamentul prostatei. Plantele medicinale din Prostatan restabileșc funcția normală a glandei și împiedică mărirea și inflamația acesteia. Prostatan mărește confortul și tonifică corpul masculin. Prostatan are succes în tratarea hipertrofiei și adenomului prostatic, a potenței reduse și a inflamației cronice a prostatei.

Cum și de ce a fost creat Prostatan?
Toate tulburările prostatei sunt de lungă durată și cronice. În toate cazurile, o tulburare de prostată este legată de rinichi. Începe ca un proces inflamator care modifică structura glandei, ceea ce duce la întărirea și problemele viitoare la urinare. Mai târziu apare urinare dureroasă și frecventă cu funcționalitate sexuală afectată. Prostatan conține ierburi cu efect benefic asupra funcționării prostatei. Ajută la normalizarea urinării și previne complicațiile viitoare. Efectul său asupra functiilor sexuale este foarte mare din cauza cantității sporite de material seminal care la rândul său duce la imbuatatirea actului sexual.
Se recomanda între 3 și 6 comprimate pe zi după mese, doza de întreținere este de 2 comprimate pe zi. Efectul favorabil al Prostatan asupra sistemului reproductiv masculin poate fi resimțit după a treia săptămână de tratament. Pentru a obține rezultate permanente, ar trebui să fie luate pentru o perioadă lungă de timp (cel puțin 4-6 luni).

Un al produs benefic organismului nostru este Genacol.
Ce este Genacol?
Eficacitatea colagenului AminoLock pentru sănătatea articulațiilor este dovedită prin 3 studii clinice recunoscute pe plan internațional. În plus, această tehnologie este brevetată. Genacol pentru sănătatea articulațiilor și a oaselor.

Ce înseamnă AminoLock Colagen?
Tehnologia secvențială AminoLock aplică un principiu de selecție pentru a crea o concentrație ridicată de secvențe de aminoacizi.
Aceasta este o abordare exclusivă ce crește peptidele de colagen utilizând cele mai înalte standarde biotehnice de fabricație.
Acest proces oferă un suport nutrițional excelent pentru a compensa reducerea colagenului cauzată de procesul de îmbătrânire naturală. Mai mult, acest proces face ca Genacol să fie singurul produs de pe piață cu o concentrație atât de mare de aminoacizi, cu beneficii susținute de trei studii clinice.

De ce este atât de important colagenul?
Colagenul este o proteină fibroasă structurală a pielii, tendoanelor, oaselor, cartilajului și toate țesuturile conjunctive. Colagenul este proteina care alcătui structura de susținere a corpului.

În timp ce corpul îmbătrânește, productia de colagen este tot mai scazuta, ceea ce duce la o deficiență ce cauzeaza de multe ori osteoartrită, dureri articulare, dureri de spate, riduri, lipsa de energie, lipsa de flexibilitate și multe altele.

Genacol Original este un supliment natural 100% a cărui eficacitate a fost demonstrată științific în trei studii clinice publicate, conține calciu, vitamina D3 și bor, un ingredient inovator care optimizează absorbția calciului. Kollagen 11000 plus este un produs asemanator, pe baza de colagen lichid disponibil online pe www.samdistribution.ro