Propria ta aplicatie pentru rezervari la hotel?

22 noiembrie 2022
Autor:
Touch Media

Daca detii un hotel sau o pensiune si vrei sa atragi toti clientii pe site-ul tau, astfel incat sa nu mai lucrezi cu aplicatii de Booking care au o multime de comisioane, te invitam sa alegi o solutie dezvoltata de Multisoft. Ce inseamna asta? Solutia integrata hotel – restaurant de la Multisoft este o solutie necesara gestiunii, contabilitatii, dar si altor functii importante din cadrul unui hotel. Softurile Solon, pentru diferite obiecte de activitate pot fi unite pentru a obtine o gestionare completa. Solon H,  Solon R in cazul in care exista si un restaurant, Solon G si Solon C pentru gestiune si contabilitate, Solon S si Solon M pentru salarizare si mijloace fixe.

Cum sa ai un mai bun control asupra rezervarilor din hotel? Pentru a creste capacitatea de productie , dar si pentru un confort sporit al clientilor, orice manager de hotel are nevoie de un software integrat care sa se plieze perfect pe necesitatile fiecarui hotel in parte. Aplicatia Solon H ofera o functionalitate extraordinara pentru rezervarea camerelor, pentru gestionarea rezervarilor, pentru facturare, vizualizare de rapoarte si efectueaza automat verificari pentru a elimina erorile de operare. Una dintre cele mai bune aplicatii de rezervare hotel, ce poate fi adaptata oricarui domeniu de activitate este Solon H, de la Multisoft. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta!

In programul de gestiune hoteliera, Solon H este inclus modulul sales ce contine management disponibilitati, rezervari si tarife, modulul front desk ce contine gestiune rezervari, check-in, check-out si achitare/facturare, modulul back office cu incasari si solduri clienti, modulul banquet hall pentru evenimente, modulul maintenance ce include interfata, alocare sarcini, alerta email si rapoarte si modulul house keeping in care verificam starea camerelor si raportarea consumului din minibar. Poate fi accesat de pe orice dispozitiv de tip pc, laptop, tableta sau telefon.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram