Promovarea brand urilor romanesti pe Zega Online Fashion Store

Cand vine vorba de moda, brand-uri precum Ralph Lauren, Prada, Dior, Armani, Chanel, D&G, Louis Vuitton sau Versace vand mai mult decat produsul in sine. Si, cum orice intreprinzator, pe langa a oferi calitate, are in vedere si un profit bun, multe magazine de haine aleg sa vanda produse ale producatorilor din intreaga lume. Din acest punct de vedere, Zega face diferenta, promovand designeri tineri si brand-uri din Romania si designeri straini, mai putin renumiti, dar cu potential mare.
Alexandra Calafeteanu, o tanara de numai 24 de ani, este deja un nume cunoscut pe piata de moda din Romania si multe premii castigate la concursuri si festivaluri pentru designeri vestimentari. Este unul dintre designerii promovati de Zega Store, avand produse precum: rochii elegante, fuste scurte sau lungi, bluze, sacouri, pepluri, jachete sau pantaloni.
Nicole Enea este un alt nume ce inspira pasiune si promite multe, iar rochiile, fustele si accesoriile sale, de o feminitate ce iti fura ochii, pot fi gasite online pe Zega Store.
Acestea, insa, sunt doar cateva din numele promovate de Zega. Descopera pe Zega alte nume cu potential pe piata vestimentara sau designeri de incaltaminte, precum Pixie Shoes, Glamour by A t, Passepartous si multi altii!