Promovare site si optimizare: Romfire Protect Solution

28 aprilie 2017
Autor:
SEOWEB SECO SRL

Romfire Protect Solution proprietar al site-ului www.romfire.ro , a incheiat de curand un contract de promovare si optimizare site cu firma SeoWeb Seco SRL prin intermediul www.seoweb-seco.ro.

Contractul presupune Optimizare site (on-Page) ptr a ne asigura ca motoarele de cautare sunt capabile sa asocieze site-ul romfire.ro cu cautari de cuvinte cheie potrivite pentru nisa Romfire Protect Solution.

Contine cateva etape: Promovare site prin Link Building, promovare cu ajutorul platformei Social Media, prin copywriting si promovare site Mix ceea ce reprezinta un ansamblul de optimizare si promovare site analizat cu ajutorul statisticilor.
Acest mix de date ne confirma munca si ne spune unde avem de lucru.
Scriitorii nostri vor produce pentru aceasta campania de promovare urmatoarele: continut site, anunturi, comunicate de presa, articole, articole blog, profiluri Social Media.
Intr-un alt context, se efectueaza setarile necesare pentru site, asa incat Google sa observe locatia afaceririi (este vorba despre Google Local) introducerea in motorul de cautare Google Local a site-ului.
Adica: In momentul cautarii de pe un browser setat cu localitatea (IP-ul) utilizatorului, site-ul dvs. va apare ca varianta alternativa conforma cererii acestuia.
SeoWeb Seco va aduce o perspectiva proaspata în abordarea de marketing si de a supraveghea campania de promovare a site-ului pentru motoarele de cautare de la început pana la sfarsit, împingand limitele si pentru a sugera noi strategii pe masura ce lucram la realizarea obiectivelor dvs. – nu ale noastre.
Ce facem?
Off Page, sau promovare in afara continutului paginii:
construirea autoritatii site-ului sau seo link:
monitorizarea concurentei:
monitorizarea pozitiei in SERP a cuvintelor tinta:
refacere cod sursa in functie de schimbarile algoritmului Google.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram