Promovare online pentru o afacere mica

23 aprilie 2020
Autor:
IzzyReduceri

O afacere mica are nevoie de promovare online prin serviciile de optimizare ale unei agentii. Cautati o agentie SEO Bucuresti sau, mai exact, servicii SEO Bucuresti pentru promovare online?

Pentru promovare online avem nevoie de o strategie care acopera SEO on page si SEO off-page. Aceste doua elemente sunt parti importante din optimizare. Orice promovare online include serviciile complexe de SEO. Cu cat mai devreme apelati la un expert pentru a intelege SEO, cu atat mai repede veti putea aplica pe website-ul afacerii dumneavoastra acele principii.

Un expert SEO poate costa o mica companie un buget estimativ situat intre 100 EUR si 350 EUR lunar. Aceste costuri sunt estimative deoarece fiecare site web, si fiecare afacere, are nevoie de o strategie personalizata, prin urmare de un pret personalizat.

Potrivit situatiei pe care o aflati in urma auditului SEO, puteti decide sa investiti doar pe o nisa anume. De exemplu, unele firme mici se concentreaza pe campaniile de link building mai multe luni la rand.

Promovare online – Bugetul Estimat

O campanie de promovare online presupune un buget impartit pe mai multe luni. Timpul minim recomandat de expertii in optimizare este 6 luni. In minim 6 luni poti vedea miscari pozitive pentru website-ul afacerii tale. Pentru o afacere mica, aflata pe o nisa putin competitiva, este mai usor sa optimizati cateva cuvinte cheie pentru motorul de cautare Google.

In cazul in care vorbim despre o afacere mai mare sau un magazine ecommerce care vinde un numar mare de produse, pretul si timpul de lucru se modifica.

servicii seo bucuresti

Bugetul pentru o campanie de promovare online se afla dup ace consultam expertii pe diverse nise. Daca la SEO este usor de estimat, pentru partea de promovare pe social media, sau reclama platita pe Google, lucrurile sunt putin diferite. Doar incepand lucrul pe o campanie de test de 7 zile, veti putea vedea costul per click si tariful expertului pentru acele nise.

Costul total pentru o campanie de promovare online se poate ridica la 500 EUR lunar. Alegeti colaboratorii cu atentie si documentati-va bine inainte de a porni la drum.

Servicii SEO Bucuresti – descrierea firmei

Firma specializata in serviciile de optimizare SEO se bucura de avantajul de a fi pe prima pagina a rezultatelor Google pentru orasul Bucuresti. Multumita clientilor fericiti si a cresterii constante a afacerii, Servicii SEO Bucuresti se extinde in prezent catre alte orase ale Romaniei, dar si international.

Email         [email protected]

Telefon.     0723159147

Persoana contact - Vlad Popescu

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram