Promotii mari pentru: Plasa de Tantari

21 aprilie 2020
Autor:
IzzyReduceri

In perioada urmatoare urmeaza promotii mari pentru produsele necesare pe timp de vara. Un exemplu de produse folosite vara, care acum se bucura de promotii, este plasa de tantari. Foarte multe persoane aleg sa isi comande o plasa tantari pe timp de primavara, cat inca nu a inceput sezonul cald.

Sezonul cald este asociat cu tantarii, mustele si insectele. Toate aceste mici zburatoare pot pune in pericol sanatatea pielii dumneavoastra sau a membrilor familiei dumneavoastra. Unele persoane sufera de alergii puternice sau iritatii pe piele dupa intepaturile tantarilor. De asemenea, exista o senzatie de iritare si stres oferita de bazaitul tantarilor pe timpul noptii. Rezultatul expunerii la tantari sau insecte, lipsa de odihna noaptea, dar si mancarime si iritatii pe piele.

O plasa anti tantari pentru protectie pe timp de vara este o investitie sigura si durabila. In functie de firma producatoare de plase pe care o alegeti puteti beneficia de produse de calitate la preturi de producator.

Promotii la toate modelele de plase

Modelul de plasa de tantari frecvent solicitat de clienti este plasa fixa clasica. Aceasta plasa se bucura de un numar mare de comenzi deoarece este un produs rezistent in timp si la un pret foarte bun. Unele promotii aparute in perioada aceasta se refera la modelele de plase anti tantari mai deosebite.

Multe persoane isi doresc modele moderne de plase anti insecte insa nu isi pot permite pretul mare. In prezent, multumita unor promotii de inceput de sezon, unele companii ofera pret redus la plasele glisante, plisse sau model American.

Aceste tipuri de plase sunt produse premium si nu oricine isi poate permite pretul lor ridicat. Profitand de promotii poti adauga la designul locuintei tale un set de plase pentru usi si ferestre de culoare personalizata si intr-un model exclusivist.

Plasa de Tantari – Detalii Companie

Firma Plasa de Tantari lucreaza in domeniul acesta de mai bine de 10 ani. Cu o experienta extinsa in masurarea, construirea si montarea pentru orice model de Plasa de tantari, echipa noastra se bucura de aprecierea clientilor care au incercat produsele noastre. Gasiti mai multe informatii despre noi, despre procesul de instalare sau despre preturile firmei “Plasa de Tantari” pe website sau la telefon. Contactati echipa noastra folosind informatiile de mai jos.

promotii

Email: [email protected]

Telefon: +4 0737 887 857

Persoana contact: Mircea

Website: plasadetantari.ro

Facebook: https://www.facebook.com/plasaantitantari

 

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram