Promoţia „Conduci cu BCA Macon” – construieşti cu cel mai bun material de zidarie şi poţi câştiga o Dacia Logan şi

În perioada 1 iunie – 30 septembrie 2010, depozitele de materiale de construcţii din întreaga ţară vor găzdui promoţia “Conduci cu BCA Macon”, adresată persoanelor fizice. Produsele participante la promoţie sunt: BCA Macon, BCA Simcor şi BCA Wabe. Participanţii au la dispoziţie un mecanism simplu: la cumpărarea unui singur palet de BCA, prin trimiterea unui SMS cu codul de pe talonul de participare, se poate câştiga o Dacia Logan, sau unul dintre premiile instant, un LCD TV Samsung sau un telefon Nokia 2730.

Conceptul promoţiei a fost astfel gândit pentru a fi relevant şi atrăgător pentru clienţii Macon, comunicând atât avantajele promoţiei, cât şi valorile brandului. Vizualul prezintă o Dacia Logan din BCA care trezeşte interesul, aratând premiul cel mare şi implicit condiţia de a-l obţine, respectiv cumpărarea de BCA Macon. Titlul „Conduci cu BCA Macon” comunică beneficiul promoţiei în mod direct, iar pe de altă parte concentrează beneficiile obţinute din utilizarea blocurilor de zidărie produse de MACON. Construieşti cu cel mai bun material de zidărie, BCA fabricat de MACON, numarul 1 pe piata producătorilor de BCA din Romania, deci „conduci”. Rezultatul – eşti conducător beneficiind de construcţii eficiente din punct de vedere energetic, dar în acelaşi timp rezistente, sigure, care asigură o protecţie ridicată la incendii sau cutremure, realizate cu costuri reduse şi care generează costuri reduse şi ulterior, pe toată durata de folosinţă, alături de posibilitatea de a conduce o Dacia Logan.

„Prin concept, mecanism şi implementare, promoţia „Conduci cu BCA Macon” îşi propune să atragă şi să fidelizeze clienţii şi să stimuleze vânzările de BCA Macon la nivel naţional. Promoţia a fost pregătită în detaliu şi din timp, pentru a oferi suport tehnic şi informaţional adecvat, dar şi cât mai multe premii, marele premiu fiind o Dacia Logan. Datorită conceptului deosebit şi a implementării direct la punctele de vânzare, ne aşteptăm ca această promoţie să aibă un mare succes în rândul publicului.”, declară dl. Marius Dumitru Marin, director general al MACON.

Promoţia va fi comunicată către publicul-ţintă la punctele de vânzare – depozitele de materiale de construcţii – prin afişe, bannere, hangere, iar spoturile radio vor comunica promoţia către potenţialii cumpărători de BCA aflaţi acasă sau în trafic.

MACON este lider pe piaţa producătorilor de materiale de construcţii din România. Având experienţă de peste 45 de ani în domeniu, şi-a dezvoltat şi consolidat poziţia de lider pe principii de calitate, profesionalism şi performanţă, respect faţă de clienţi, parteneri şi angajaţi, dar şi respect faţă de mediul înconjurător. Produsele sale – BCA Macon, BCA Simcor, BCA Wabe, var, elemente prefabricate din beton şi cahle de teracotă pentru sobe şi şeminee – sunt adaptate diferitelor nevoi arhitectonice, de calitate şi de siguranţă. MACON are mândria şi forţa experienţei sale îndelungate, a portofoliului de produse îndelung perfecţionate şi a recunoaşterii calităţii prin diferite sisteme de certificare, dar şi prin stabilitatea portofoliului de clienţi şi gradul ridicat de satisfacţie al acestora.

Detalii despre mecanismul promoţiei pe www.macon.ro.