Proiectul Eco Junior 2014 in cadrul programului

5 martie 2014

Educatia este cea mai puternica arma pe care o putem folosi pentru a schimba lumea. Calitatea mediului se reflecta direct in vietile elevilor si ale familiilor lor. Formele de educatie in natura ajuta la constientizarea opiniei publice asupra importantei conservarii naturii.

Din dorinta de a construi o lume mai buna pentru dezvoltarea propice a celor mici, Asociatia Drumetii Montane lanseaza ECO JUNIOR 2014, proiect ce se va desfasura in cadrul programului \"Sa stii mai multe, sa fii mai bun!\". Acesta se adreseaza tuturor cadrelor didactice din Romania interesate de educatia ecologica, care doresc sa se implice in coordonarea unor activitati eco-recreative cu nuante ludice. Elevii vor dobandi un set de valori si de sentimente protectoare fata de mediu, acestea alimentandu-le motivatia si devotamentul de a participa la mentinerea calitatii mediului.

Interactiunea reprezentantilor Asociatiei Drumetii Montane cu elevii, prin iesiri in aer liber, s-a dovedit a fi cea mai eficienta actiune de promovare a mediului inconjurator si a unui stil de viata sanatos. Prin proiectul ECO JUNIOR 2014, Asociatia Drumetii Montane ofera posibilitatea profesorilor de a organiza activitati in cadrul programului \"Sa stii mai multe, sa fii mai bun!\"atat in aer liber, cat si in salile de curs, in functie de preferintele profesorilor.

Activitatile sunt variate si pot fi pliate in functie de varsta elevilor. Mai multe detalii despre acest proiect si despre temele propuse in cadrul acestuia le gasiti accesand site-ul : www.asociatia.drumetiimontane. ro ,sectiunea ECO JUNIOR 2014, sectiune aflata in partea stanga. Cadrele didactice trebuie sa opteze pentru una sau mai multe activitati.

Asociatia Drumetii Montane este sustinuta in prezent de catre: Ch-Center Hosting, Dwyn .ro , Leichmann Weifert Group Romania, Doppelherz, Vitalis Group, Auro Media, Biroul de Avocatura Cuculis si Asociatii, Mobila Dalin, Apollomod Distribution, Piticlic, IBU Publishing, O & R Bacau, Mozartinno, Belkin, Craimont, ListaFirme .ro, Elmo-Print, A-Z Cursuri, Hotel Pestera, Lapensiuni .ro, Xventure .net, Energy Systems Srl, Cofetaria Alice, Fotoliipuf .ro, Complexul Turistic Cheile Butii, Complexul Turistic Euro-Park, Casa Bobo.

Asociatia Drumetii Montane este o organizatie non-profit, ce are in componenta sa doar voluntari, de aceea suntem mereu in cautare de persoane pasionate de eco-turism. Daca esti interesat(a) de activitatile pe care le desfasoara asociatia noastra sau la care participa, esti asteptat(a) in echipa noastra!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram