Proiectul de strangere de fonduri DARUIM IMPREUNA initiat de compania Ana si Cornel a dotat Institutul Fundeni cu primul Troliu pentru

21 martie 2014

Bucuresti, 21 martie 2014: Proiectul de strangere de fonduri Daruim impreuna demarat de compania Ana si Cornel in decursul lunii decembrie a anului trecut a ajuns la final odata cu luna martie.
Actiunea a continuat seria campaniilor umanitare dezvoltate in anii anteriori de catre companie, fiind indreptat catre strangerea de fonduri pentru dotarea sectiei de Terapie Intensiva din cadrul Institutului Clinic Fundeni.
Donatiile au fost stranse pe parcursul a trei luni, in urne special amenajate in cele 69 de magazine Ana si Cornel de pe intreg teritoriul tarii si au fost directionate catre achizitionarea unui Troliu pentru intubatie dificila, un aparat proiectat special pentru a se adapta nevoilor Clinicii de Anestezie Terapie Intensiva (ATI) a Institutului Clinic Fundeni. Acesta dispune de o gamă larga de functii si accesorii, pentru a face fata oricaror situatii, fiind singurul model de acest tip din Romania.
Aparatul este realizat din aluminiu, cu suprafata superioara din plastic ABS si dispune de maner din aluminiu cu inaltime reglabila, pentru impingere. Rotile sunt pivotante, antistatice si se pot bloca.
Dorim sa le mulţumim clientilor nostri pentru implicarea in aceasta campanie de strangere de fonduri si sa ii asigurăm ca ne vom continua demersurile in acest sens pe termen mediu si lung. Ne dorim ca fondurile stranse sa fie folosite pentru salvarea de vieti si ne bucuram ca putem reprezenta un sprijin pentru pacientii Institutului Clinic Fundeni. Suntem siguri ca achizitionarea acestui aparat, primul de felul sau din tara, va ajuta numeroase persoane care trec pragul institutului. Ne dorim ca pe viitor sa avem sansa de a dezvolta impreuna numeroase proiecte asemenatoare, menite sa sprijine sistemul sanitar romanesc, a declarat Carmina Paraschiv, Directorul General al companiei Ana si Cornel.

Astfel, datorita raspunsului pozitiv inregistrat si a implicarii unui numar neasteptat de mare de oameni, compania ‚Ana si Cornel” impreuna cu reprezentantul Institutului Clinic Fundeni au decis prelungirea acestei initiative de strangere de fonduri pana la finalul anului, demonstrand inca o data angajamentul companiei pentru sustinerea spitalului pe termen lung printr-un parteneriat de incredere.

Anual, in Institutul Clinic Fundeni, sunt internate peste 100.000 de persoane, efectuandu-se peste 300.000 de consultatii si 6.000.000 de analize si investigatii.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram