fbpx

Proiectele integrate ERP CRM solutia amortizarii rapide a investitiei

System Innovation Romania propune companiilor care au echipe de vanzari, SAP Business One, o solutie de tip ERP care incorporeaza pe langa modulele specifice unui ERP si un modul de management al clientilor si oportunitatilor de vanzare. Modulul este integrat nativ in solutie, ofera functionalitati complete si este inclus in pachetul de licentiere de baza. „In mod practic, procesele de vanzari ale unei companii sunt perfect integrate cu toate celelalte activitati gestionate in cadrul aplicatiei ERP. SAP Business One ofera clientilor acest avantaj si livreaza intr-un singur proiect de implementare atat functionalitati pentru gestiunea resurselor (ERP) cat si a clientilor (CRM) dand nastere astfel procesului de vanzare automatizata. Aceasta permite clientilor o crestere a eficientei precum si o amortizare a investitiei in solutia informatica semnificativ mai rapida.” afirma Irina Oprea, Director General, System Innovation Romania.

Abordarea integrata ERP-CRM ofera o serie de beneficii evidente, precum: vanzarea automatizata, perspectiva unica asupra informatiei despre operational si financiar in acelasi ecran, timp si costuri de implementare reduse, un singur punct de contact la nivelul furnizorului, rapoarte integrate relationate, intre activitatile de CRM si rezultatele financiare.

System Innovation Romania, companie cu capital romano-danez, activeaza in piata din Romania din anul 2008, oferind servicii de consultanta, implementare, dezvoltare, asistenta si localizare a sistemului ERP SAP Business One, solutia liderului mondial SAP AG destinata intreprinderilor mici si mijlocii.
System Innovation Romania este o companie cu experienta atat in proiecte locale, cat si internationale, in tari precum Gibraltar, Marea Britanie, Malaezia, Singapore, Australia, China, Bulgaria, Liban. Solutiile se adreseaza companiilor din verticale de business variate: distributie, servicii profesionale (audit, contabiliate, management), productie, constructii.