Proiectele din Polul CREVIS sunt promovate la nivel international

25 septembrie 2015

In perioada 22-24 septembrie 2015, la targul international „Scandinavia's Technology and Industry Expo”, specialisti din cadrul Polului de Competitivitate CREVIS au prezentat rezultatele obtinute din activitatile de cercetare-dezvoltare derulate. In cadrul evenimentului a fost prezentat prototipul rezultat in cadrul proiectului „Platforma de bio-monitorizare a parametrilor vitali in operarea infrastructurilor critice”.
Expozitia atrage anual peste 16500 de specialisti din domenii tehnice si peste 6000 de organizatii sunt prezente pe durata a trei zile. Evenimentul se axeaza pe promovarea celor mai recente solutii tehnologice atat in cadrul expozitiei cat si a conferintelor organizate cu acest prilej.
Prototipul prezentat reprezinta o solutie inovativa de obtinere in timp real de date medicale si de monitorizare automata a parametrilor care definesc starea de stres si de sanatate a persoanelor care opereaza infrastructuri critice. Solutia permite determinarea rapida a statusului fiecarui subiect monitorizat, atat in cubul pentru realitate virtuala cu imersie (un alt rezultat obtinut in cadrul Polului CREVIS), cat si pe teren, in conditii reale de exploatare.
Furnizarea unei solutii inovative pentru bio-monitorizarea parametrilor vitali ai personalului implicat in operarea infrastructurilor critice, contribuie la consolidarea si dezvoltarea durabila a sectorului productiv. Platforma tehnologica, impreuna cu celelalte componente dezvoltate in proiectele de cercetare, ce fac parte din Polul CREVIS vor asigura protectia infrastructurile critice din Romania.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram