Proiecte de case mici si cele 7 avantaje majore ale constructiei lor

7 iunie 2020
Autor:
SC MARKETING FOR YOU SRL

Cand vorbim despre proiecte de case mici avem in vedere case de pana la 100 de metri patrati. Principalele lor avantaje sunt construirea rapida, confortul si cheltuielile relativ mici pentru intretinere. Pretul reprezinta si el un avantaj destul de bun pentru a decide spre constuctia unei case de marime mica.

 

Cand decidem sa alegem dintre proiecte de casa mici trebuie sa fim siguri de urmatoarele caracteristici definitorii ale acestora, si anume:

 1. Unul dintre punctele cele mai importante este faptul ca o casa mica poate fi construita destul de rapid si e practica din mai multe puncte de vedere;
 2. O casa mica confera mai putina presiune asupra fundatiei: o casa de marimi mici poate fi cu usurinta construita chiar si pe soluri moi, ceea ce poate fi inacceptabil atunci cand se construieste un conac cu trei etaje;
 3. Constructia unei case de marime mica reduce semnificativ costul constructiei in sine;
 4. Ea va putea fi incalzita mult mai rapid si mai economic in perioada rece a anului;
 5. Costurile de energie sunt reduse;
 6. O casa mica va permite sa economisiti timp la curatarea si ingrijirea ei atat interioara cat si exterioara;
 7. Exista oportunitatea de a dota confortabil camerele in care locuitorii petrec cea mai mare parte a timpului, precum si de a achizitiona ceea ce este cu adevarat necesar (electrocasnice, mobilier, etc.).

 

Nuante ce tin de aspectul unei case mici

De regula, casele compacte si mici arata foarte interesant si amintesc de o casa din povesti.

Cand alegem dintre proiecte case mici avem posibilitatea sa alegem un proiect unic si modern. Sa nu ne fie frica sa experimentam cu amenajarea camerelor si materialele folosite la decorare. O casuta mica merita multa atentie si bun gust.

Cand ne decidem asupra constructiei, trebuie sa luam neaparat in considerare urmatoarele aspecte:

 • numarul de rezidenti;
 • scopul principal al casei;
 • suma pe care proprietarii sunt dispusi sa o cheltuiasca pentru construirea unei case;
 • alegerea materialului, etc.

 

Pe siteul eProiecteDeCase.ro vei gasi o multime de proiecte deja existente si care au multumit o  sumedenie de oameni la fel ca tine.

 

Sa tinem cont de faptul ca, o casa mica arata intodeauna elegant si concis. Comoditatea si functionalitatea sunt un instrument puternic pentru a ne convinge, deci constructia unei case de marimi mici este fara indoiala o idee minunata.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram