fbpx

Programul „Conteaza pe noi” un sistem inovativ de insertie pe piata muncii de resurse umane calificate provenind din grupuri vulnerabile

Programul „Conteaza pe noi” ofera leasing de personal specializat și anume plasare de personal prin inchiriere, punand la dispozitie lucratori temporari calificati, debutanti sau cu experienta profesionala. Unul din beneficiile semnificative oferite companiilor este tipul de contract, simplu si eficient: clientul incheie un acord de parteneriat prin care Asociatia Amurt ofera o persoana angajata, acopera toate costurile sociale, costurile de asigurare pentru intarzieri sau distrugeri si garanteaza inlocuirea rapida de personal in caz de nevoie. Un avantaj special oferit de Asociatia Amurt companiilor este garantia executarii in conditii optime a serviciului solicitat: se ofera o asigurare pentru client in caz de distrugere si garantia ca serviciile solicitate sa fie executate la timp.

Alte detalii:
Elena Oncia, manager de Program

004 0726116475

Partener: Raiffeisen Comunitati, Asociatia Maia


Tinerii potentiali angajati (18-35 ani) sunt tineri proveniti din sistemele rigide de protectie sociala sau din medii necorespunzatoare dezvoltarii personale armonioase. Acesti tineri sunt calificati profesional in diverse discipline, sunt sustinuti prin consiliere periodica si le este asigurata deja o locuinta.