Programe wellness pentru companii

8 octombrie 2013

Succesul unei companii se bazeaza in mare masura pe oameni. Avem nevoie de creativitatea lor la locul de munca, de eficienta, de implicare...Toate astea le putem obtine daca oamenii cu care lucram sunt sanatosi, optimisti si motivati.

Este aproape imposibil sa multumesti intreaga echipa printr-o singura forma de recompensare, fie ca este vorba de un bonus, de oferirea titlului de „Angajatul lunii” sau de incurajarea verbala: „Bine lucrat! Tine-o tot asa!”.

Acest fenomen se explica prin faptul ca ca, in zilele noastre, resimtim din ce in ce mai mult o lipsa acuta de sens in tot ceea ce intreprindem, si pentru ca nevoile oamenilor devin tot mai diferite si in continua schimbare. Astazi vorbim de o frustrare personala, maine de o durere de spate sau de nevoia de evadare.

Este dificil pentru angajator sa identifice in permanenta nevoile angajatilor si mai ales sa gaseasca instrumentele necesare solutionarii acestora.

Cheia unui program motivational de succes sta in wellness-ul de companie, un program personalizat, stabilit de comun acord cu specialistii in furnizarea de servicii spa care, in baza unei analize realizate la nivelul angajatilor pun la dispozitie pachetele de sanatate si relaxare de care acestia au nevoie.

Eden Spa, initiatorul in Romania al programelor Corporate Wellness, pune la dispozitia angajatorilor pachete de managementul stresului si oferte de carduri cadou pentru angajati pentru ca acestia sa primeasca din partea dvs. mesajul sublimininal: „Ne pasa!” in forma pe care fiecare are nevoie s-o simta.

Fie ca este vorba de organizarea unui eveniment de socializare, fie ca doriti sa beneficiati de tratamente la birou, sau doriti sa recompensati munca angajatilor dvs., Eden Spa este aici sa dea un nou sens relatiei dintre dvs. si angajati si sa ofere motivul pentru care dvs. si echipa sa reveniti la birou cu forte proaspete si energie pozitiva.

Printre clientii corporate ai Eden Spa care au beneficiat deja de tratamentele antistress, de relaxare sau de masajele terapeutice se numara companii precum Vodafone, Nestle, L’óreal, Citroen Romania, Studiourile Mediapro, Electrolux, Graffitti BBDO, Unilever South Central Europe, Lowe PR, Prima TV, UPC, Sofitel, Citibank, ADPharma, Dacia Renault, HP Romania, Qatar Airways.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram