PROFI PIONIERAT IN DOMENIUL PREVENTIEI IN ROMANIA

15 septembrie 2013

“In conditiile in care diversele incidente, inclusiv furturile din magazine, sunt o realitate costisitoare ce nu poate fi trecuta cu vederea, este nevoie de modalitati din ce in ce mai perfectionate prin care sa sporim confortul clientilor onesti, supraveghind atent activitatea din spatiile noastre si facilitand o interventie cat mai rapida din partea agentilor de paza,” a declarat Pawel Musial, director general PROFI Rom Food. “De aceea am decis sa trecem la aceasta tehnica de pionierat folosita déjà cu succes de unul dintre cei mai mari retaileri mondiali in Polonia si in alte tari central europene, in colaborare cu politia care recunoaste ca este foarte eficienta”.

Introdus inca din prima jumatate a anului, sistemul functioneaza acum in 44 dintre magazinele PROFI si va fi extins in continuare. Prin utilizare lui, numarul de evenimente sesizate la nivelul unei luni a ajuns sa fie aproape egal cu cel sesizat prin vechiul sistem intr-un an intreg, fapt ce a dus si la o cosiderabila diminuare a pierderilor.

Printre alte avantaje ale sistemului se numara si faptul ca acum operatorii video actioneaza independent de factorii care i-ar putea influenta daca ar opera in continuare din magazine, unde apar diversi factori de stres. Astfel, s-a imbunatatit semnificativ capacitatea companiei de a preveni si indeparta elementele care comit sustrageri sau deranjeaza buna desfasurare a activitatilor comerciale.

Profi se prezinta in permanenta cu noi produse, promotii, tehnici, procedee si metode menite sa transforme cumparaturile intr-o experienta cat mai eficienta si placuta.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram