Professional Laptop – service autorizat dedicat oricarui model de laptop

30 mai 2016
Autor:
WEBDESK

In momentul in care laptopul tau nu mai functioneaza corespunzator sau chiar este in incapacitatea de a mai putea fi utilizat, in mod cert vei avea nevoie de o solutie de reparare. Cea mai la indemana varianta pentru o persoana care nu detine expertiza tehnica si nu numai ar fi service-ul pentru laptopuri, Professional Laptop fiind una dintre principalele solutii daca te afli in Bucuresti, Constanta sau chiar si in alte orase din tara.

La nivel local, clientii nostri ne apreciaza serviciile de peste 6 ani si ne contacteaza in diferite circumstante pentru a le oferi activitati de reparatii laptop. In ultimul timp, pe langa clientii din Bucuresti si Constanta, zonele in care ne desfasuram activitatea prin intermediul sediilor noastre, avem cereri si din alte zone ale tarii, asta datorita posibilitatii de preluare a laptopurilor cu defecte, reparare in centrele noastre si livrare in cel mai scurt timp catre clientii nostri.

Asiguram reparatii laptop la sediile din Constanta si Bucuresti

De peste 6 ani suntem implicati in aceasta industrie, o industrie a reparatiilor de calitate pentru componente si accesorii ale laptopurilor. In cazul unui model uzual, se pot defecta doua ansamble cu importanta egala: cel hardware sau cel software, orice deficit din acest punct de vedere fiind fatal pentru utilizator.

In ambele centre de reparatii laptop se ofera aceleasi servicii de calitate, printre angajatii nostri numarandu-se doar absolventi ai facultatilor tehnice, de profil tehnologic. Avem un staf cu experienta si acest aspect ne ajuta sa gasim solutii pentru orice problema, fie ea software sau hardware.

Printre serviciile oferite clientilor amintim doua mari categorii: reparatii pentru componente(hardware) si reparatii sau instalari pentru diferite programe, aplicatii sau sisteme de operare(software). Indiferent de problema pe care o sesizati sau de necesarul activ de care ne instiintati, in mod cert va vom oferi solutii inventive si utile pe termen scurt, mediu sau lung.

De ce Professional Laptop?

Ne caracterizeaza experienta acumulata in ultimii ani dar si flexibilitatea pe care o oferim clientilor nostri. Acestea sunt coordonatele de baza in alegerea unui serviciu de reparare a unui laptop, cel putin asa ne indica statisticile pe care le avem la indemana in acest moment.

Fiecare dintre voi isi doreste sa apeleze la un service cu capacitatea fizica de a efectua o reparatie dar timpul este si el un factor cat se poate de important. Astfel, Professional Laptop este un service dedicat repararii laptopurilor la care veti putea intalni servicii calitative, adaptate modelului vostru de laptop, prestate intr-un timp extrem de scurt.

Voi ne aduceti laptopul, noi il analizam in cel mai scurt timp si ne vom ocupa de repararea acestuia pentru a va oferi libertatea unei noi utilizari propice. Esti in postura de a-ti repara un laptop pentru care nu ai gasit nicio solutie tehnica in alt service? Te asteptam in service-ul nostru pentru a-l diagnostica gratuit. Nu te costa absolut nimic aceasta etapa si iti promitem ca interventiile noastre sunt prompte, de calitate si extrem de accesibile...pe placul tau!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram