Produse de curatenie pentru casa

18 martie 2020
Autor:
IzzyReduceri

Alegeti produse de curatenie pentru casa dumneavoastra de la firma Arcalux. Arcalux ofera produse de curatenie la pret promotional. La inceput de primavara gospodinele isi curata casa si se pregatesc de sarbatorile de Paste. Produsele marca Arcalux sunt produse ecologice si dezinfectante. Este important ca produsele pentru curatenie sa fie delicate cu pielea si tot o data sa spele bine.

Produsul cel mai apreciat de clientii Arcalux este igienizantul. Alegeti un igienizant de calitate pentru locuinta dumneavoastra si curatati toate suprafetele cu care intrati in contact.

Igienizantul marca Arcalux este special conceput si pentru unitati spitalicesti, zone de preparare a hranei, igienizarea grupurilor sanitare sau igienizarea laboratoarelor.

Produse de curatenie – igienizant

Produse de curatenie de tipul igienizant putem folosi pentru suprafete dure metalice/nemetalice. De asemenea, igienizantul poate fi folosit pe instrumentar si ustensile medicale si laborator, igienizare HIV, contaminari virale. Printre produsele marca Arcalux gasiti solutie precum detergentul igienizant, solutie decapare, solutie antiderapant, solutia antigel pentru centrale termice, etc.

Alegeti decapant (solutie decapare) in cazul in care vreti sa indepartati urmele de vopsea, vopsea lavabila, beton/praf de ciment, gudron, catran, grasimi, ulei, pacura, bitum, derivate petrol. Un beneficiu al solutie de decapare este ca inlatura urmele de guma de mestecat. Cei care au copii mici stiu cat de greu de indepartat sunt urmele de guma de mestecat de pe diverse suprafete.

De asemenea, puteti folosi detergentul igienizant manual pentru igienizarea suprafetelor dure si a diverselor pardoseli, ceramica, material plastic, linoleum, faianta, gresie, marmura si alte pavimente.

Arcalux – Produse de curatenie

Brand-ul Arcalux exista pe piata din Romania de mai bine de 10 ani. In tot acest timp, Arcalux a devenit cunoscut pentru produsele de calitate superioara oferite clientilor sai: produse de curatenie. Platforma Arcalux vinde produse de curatat pentru: corp, haine, vesela, masini, casa si gospodarie. Filozofia companiei este sa aduca consumatorului produse ecologice, dezinfectante, delicate cu pielea si totodată sa spele bine.

Nume companie:  S.C. ARCA MONDO CHIM S.R.L.

Adresa: Str. Ilioara, Nr. 15, Sector 3, Bucuresti

Email:  [email protected]

Telefon:  0723666441

Produse de curatenie

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram