Producatorul de vinuri Cramele Recas a lansat pe piata din Romania o noua gama de vinuri inovatoare: MUSE

12 august 2015

Gama Muse este un tribut adus unui stil de viata cosmopolit si rafinat. Conceptul Muse se bazeaza pe ideea de complementaritate fericita, dar si opozitie, intre zi si noapte, intre soare si luna ca muze primordiale.

Cu un gust savuros si arome exotice, Muse Day ne poarta intr-o calatorie cu gusturi de fructe tropicale, trandafiri si iasomie, acompaniate de note fine de piersici si cirese, in timp ce Muse Night promite seri lungi si elegante, cu arome savuroase de fructe exotice.

O premiera a vinificatiei romanesti, create sub semnul inovatiei, cele doua vinuri roze sec si demisec, stil Provence, spun povestea celor mai reusite petreceri sau intalniri intre prieteni.

Cultivand o serie de inovatii tehnologice si pozitionandu-se drept unul dintre liderii industriei vinurilor din Romania, producatorul Cramele Recas propune, prin lansarea gamei de vinuri Muse, nu doar arome deosebite si gusturi inedite, ci si cate un ambalaj distinct, in acord cu continutul sau. Sticlele reflecta fidel caracteristicile vinurilor: stil distinctiv in fiecare detaliu, farmec si eleganta exprimate in tehnici de imprimare deosebite si rafinate.

Bucurandu-se de inovatii tehnologice unice pe piata romaneasca de vinuri, sticla Muse Day promite o inchidere perfecta datorita dopului sau de sticla cu autoermetizare. In plus, ambalajul trece printr-un proces de sablare integrala pentru o protectie suplimentara a vinului impotriva actiunii directe a razelor solare. Astfel Muse Day poate fi savurat intreaga zi la plaja sau la piscina fara ca gustul sau sa fie afectat.

Sticla Muse Night poate deveni cel mai rafinat si la moda accesoriu al petrecerii datorita unui tip special de vopsea luminescenta ce straluceste sub lumina ultravioleta, pentru ca elementele de culoare albastra ale ambalajului sa obtina un efect tridimensional inedit.

“Producatorul de vinuri Cramele Recas este mandru sa fie un sustinator al inovatiilor in piata romaneasca si sa dezvolte produse de cea mai inalta calitate. Gama de vinuri Muse este un exemplu de inovatie pura pe piata din Romania. In primul rand datorita lansarii concomitent a doua variante de vin, dar si a unor elemente ce tin de prezentarea gamei: dopul de sticla, sablarea integrala a sticlei si vopseaua speciala care straluceste sub lumina UV. Aceasta noua gama raspunde tendintelor actuale de consum la nivel international, iar noi suntem incantati ca putem sa oferim iubitorilor vinurilor Cramele Recas un vin autohton exclusivist.” declara Ciprian Rosca, director comercial Cramele Recas
Vinurile Muse au fost lansate in cadrul unor petreceri dedicate, organizate in locatii cosmopolite din Bucuresti, Arad, Constanta, Cluj-Napoca, Brasov, Pitesti, Piatra Neamt si Timisoara.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram