Problemele dentare afecteaza cresterea copiilor?

5 februarie 2015
Autor:
Touch Media

Afectiunile dentare la varste fragede nu sunt la fel de usor suportate si uneori ajung sa faca ravagii, afectand puterea de concentrare si dezvoltarea intelectuala a copiilor. Cariile sunt de cele mai multe ori asociate cu dintii permanenti, insa acestea pot aparea si la dintii de lapte, iar acest lucru trebuie tratat cu seriozitate, deoarece poate avea efecte negative asupra cresterii dintilor permanenti atacand radacina acestora. Clinica de stomatologie din Bucuresti, Neoclinique trateaza probleme de orice natura si se ocupa in mod special de micutii pacienti, cu ajutorul medicilor specialisti in pedodontie.

Cat de repede trebuie sa tratati problemele dentare? Foarte multi copii sub varsta de 5 ani au carii, iar acest lucru este ingrijorator, dar pentru a evita astfel de probleme se recomanda vizite la dentist o data la 6 luni, deoarece acestea sunt foarte greu de observat si depistat cu ochiul liber. Un mediu creat special pentru copii este idela intr-un cabinet stomatologic, ii ajuta foarte mult pe acestia sa nu transforme experienta intr-una traumatizanta. Neoclinique va ofera servicii de stomatologie Bucuresti atat pentru copii cat si pentru adulti.

In cazul copiilor care sunt la scoala, afectiunile dentare pot avea efecte negative nu doar aspectului fizic ci si psihic, acestia pot avea probleme de concentrare si dezvoltare. Parintii trebuie sa ii supravegheze permanent si sa fie atenti la simptomele copiilor fara sa ignore vreun semn, de aceea serviciul de stomatologie in rate Bucuresti de la Neoclinique este idela pentru toate varstele.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram