Pro Lingua Expert sinonim cu traduceri din in limba italiana

Compania Pro Lingua Expert a devenit un brand consacrat atat pe plan local, cat si pe plan national, datorita serviciilor de inalta calitate de traducere in/ din limba italiana.

Gratie profesionalismului de care au dat dovada traducatorii si interpretii Pro Lingua Expert, compania a ajuns sa fie recunoscuta si asociata cu traducerile specializate de italiana – romana si romana – italiana.

Traduceri realizate „cu suflet”, cheia succesului
Echipa de profesionisti in traduceri cu care colaboreaza Pro Lingua Expert este compusa din oameni experimentati, competenti (toti sunt autorizati de Ministerul Justitiei) si de incredere.

Italiana este limba romanica cea mai apropiata de latina in ceea ce priveste termenii de vocabular. Insa, simpla inlocuire a cuvintelor nu este suficienta pentru ca o traducere sa fie de calitate. Secretul succesului consta in faptul ca, la Pro Lingua Expert, traducatorii si interpretii sunt atenti la detalii si urmaresc mereu ca textul sa-si pastreze intelesul si sa transmita aceleasi idei exprimate in limba din care a fost tradus. “Pentru noi activitatea in domeniul traducerilor si relatiile de parteneriat pe care le-am stabilit in timp cu clientii nostri sunt un mod de viata. Cand spunem traducere insa, noi ne referim la mai mult de atat”, a declarat Beatrice Mitran managerul companiei.

Paleta larga de servicii, consultanta gratuita

Pro Lingua Expert se adreseaza atat companiilor cat si persoanelor fizice. Echipa Pro Lingua Expert stie ca, pentru a oferi un serviciu de calitate si a raspunde nevoilor clientilor, comunicarea este esentiala. De aceea, inainte de a prelua un proiect, Pro Lingua Expert asigura consultanta de specialitate gratuita.
Echipa de traducatori profesionisti da dovada de un excelent management al proiectelor. Traducatorii sunt specializati in diferite domenii astfel ca Pro Lingua Expert asigura o gama variata de servicii: traduceri autorizate italiana, traduceri legalizate italiana, traduceri tehnice italiana, traduceri economice italiana, traduceri medicale italiana, traduceri juridice italiana, traduceri specializate italiana.

Despre Pro Lingua Expert

ProLingua Expert ofera servicii complexe de traducere – traduceri simple, autorizate sau legalizate, din domenii diferite – juridic, IT&C, financiar-contabil, medical, comunicare, precum si servicii conexe de interpretariat, colationari, legalizari notariale, supralegalizari.

Avand un portofoliu impresionant de clienti multumiti, Pro Lingua Expert a reusit sa devina un brand consacrat, ce ofera servicii de calitate, la preturi competitive.

Pe langa traduceri din/in limba italiana, brand-ul Pro Lingua Expert se identifica si cu servicii de traduceri in peste 30 de limbi de circulatie internationala – engleza, franceza, germana, spaniola, bulgara, greaca, turca, portugheza, rusa, maghiara, sarba, olandeza, croata, slovaca, araba, polona, ceha, slovena, ucrainieana, suedeza, albaneza, catalana, daneza, estona, finlandeza, latina, norvegiana, macedoneana, ebraica, japoneza, chineza.