Privire seducatoare, Gene cat mai lungi, sprancene bine conturate. Afla 3 solutii

12 martie 2020
Autor:
IzzyReduceri

Orice femeie isi doreste o privire seducatoare si gene cat mai lungi, dar in acelasi timp sa arate natural!

Iti doresti extensii gene? Acestea se mai numesc si gene false si sunt de mai multe tipuri: pot fi fir cu fir, 1D, 2D, 3D.
Daca le alegi cum trebuie atunci acestea ofera volum, contur si un aspect natural genelor si formei ochiului.
Durata procedurii variază între o ora și jumătate și 3 ore, în funcție de experiența specialistului, de îndemânarea dobândită de acesta de-a lungul timpului și de densitatea naturală a genelor clientei.

Durata de viață a extensiilor de gene este direct proporțională cu durata de viață a genelor noastre naturale deoarece procedeul de aplicare constă în lipirea unui fir de extensie pe un fir de geană naturală. Au o rată de viață de maximum 6-7 săptămâni. La momentul aplicării extensiilor de gene, firele de păr se află în diverse stadii de viață. Din cauza procesului ciclic de regenerare a genelor apar goluri, după aplicarea extensiilor, la aproximativ 2-3 săptămâni. Astfel, este nevoie de operațiuni care să întrețină extensiile. În limbajul stiliștilor. la "întreținere" se adaugă fire de extensii pe firele de gene noi crescute, mature. Dacă întreținerea se face regulat, la fiecare două săptămâni, aspectul extensiilor va fi ca în prima zi și genele vor arăta superb.

Eu am cumparat un voucher extensii gene 2D de pe platforma IzzyReduceri.ro, pret redus 139 lei la salon INA studio, zona Pasaj Marasesti. Procedura de aplicare prin tehnica 2D a durat in jur de 2 h si 30 de minute. Mi-a placut foarte mult! Atat atmosfera care a fost relaxanta, cat si rezultatul! Inca ma mandresc cu genele mele lungi si cu aspect natural. Va recomad cu incredere acest salon! Personalul este foarte amabil, te serveste cu apa/ cafea.

Cat Eyes – Privire de felina – cea mai noua procedura de estetica medicala este Modificarea formei ochilor cu fire resorbabile PDO!

Procedura este acum disponibila pe IzzyReduceri.ro pret cu reducere 720 lei si este realizata doar in cabinet de estetica medicala.

Tratamentul cu fire resorbabile PDO presupune introducerea unor ace fine incarcate cu mini fire de polidoxanona (PDO) care raman in piele odata ce acele sunt indepartate. PDO este un material extrem de sigur, folosit in mod obisnuit in chirurgia cardiaca. Este resorbabil in totalitate, nu produce reactii alergice si nu are efecte secundare.
Firele PDO sunt folosite si pentru corectarea pozitionarii sprancenelor ( ridicarea unei sprancene mai lasate), pentru lifting facial nechirurgical, Maritrea buzelor, pentru tratarea barbiei duble, etc.

Micropigmentare sprancene

Sprancele au un rol important in alcatuirea fizionomiei. O forma corecta iti va pune intotdeauna frumusetea in valoare. Alege sa-ti definesti sprancenele prin micropigmentare si cu siguranta nu vei regreta. Plus ca nu va mai trebui sa le machiezi zilnic!

Tehnica de micropigmentare sprancene corecteaza si contureaza forma sprancenelor, acoperind goluri sau cicatrici.

Un alt aspect important este ca micropigmentarea sprancenelor poate corecta tatuajele cosmetice gresite sau vechi, utilizand pe portiuni mici un pigment de culoarea pielii.
Micropigmentare sprancene este un machiaj semipermanent, realizat cu pigmenti cosmetici medicali de cea mai buna calitate.

Ofertele disponibile pe Izzyreduceri.ro sau pe Redutti.ro sunt in jur de 250 -300 lei.

Toata lumea poate beneficia de aceasta procedura, de la persoanele foarte tinere pana la cele mai in varsta, care isi doresc o imbunatatire eleganta a infatisarii lor.

In cel mult 2 saptamani, pielea ar trebui sa fie curatata complet, iar sprancenele ar trebui sa capete aspectul final.
In perioada aceasta, este important sa mentii zona curata, dar si hidratata. Nu ai voie la soare, dar nici la apa din piscina sau mare, intrucat poti avea de-a face cu iritatii.

Pe platforma de promovare www.IzzyReduceri.ro gasesti oferte pentru infrumusetare, remodelare corporala, estetica medicala, sanitate, hobby, vacante, etc.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram