Priveste vara cu alti ochi

20 iunie 2012

Campania lansata in luna aprilie de Farmaciile DONA si Spitalul privat de Oftalmologie WestEye, a prezentat un interes foarte mare din partea persoanelor ce au avut nevoie de consultatii oftalmologice.
Din dorinta de a avea pacienti sanatosi si satisfacuti de serviciile pe care le oferim, am relansat parteneriatul pentru toti clientii ce fac cumparaturi in perioada 18 iunie-31 august 2012, in Farmaciile DONA din Bucuresti. Pe baza bonului fiscal si a flyerului primite din farmacie, se ofera 50% reducere la consultul oftalmologic complet pentru cataracta si pentru retinopatia diabetica, realizat in cadrul Spitalului WestEye. Pacientii beneficiaza de aceasta reducere pana pe 8 septembrie 2012.
Programarile se fac la numarul (scurt) de telefon 021 9757. Informatii detaliate despre parteneriat pot fi obtinute sunand la acelasi numar.

Cataracta reprezinta opacifierea cristalinului, lentila transparenta din interiorului ochiului, care permite trecerea luminii spre retina pentru obtinerea unei imagini clare. Cataracta apare de obicei la pacientii varstnici, dar poate sa apara si la pacienti tineri, in cazul unor traumatisme, a unor boli generale (ex. diabet zaharat), a unor tratamente lungi cu anumite medicamente (ex. derivati cortizonici). Pentru mai multe informatii acceseaza: http://www.westeyehospital.ro/afectiuni.asp?page=chirurgia_cataractei

Retinopatia diabetica este o afectiune in care vasele capilare isi deterioreaza structura si functia normala.
Retinopatia diabetica este cauza cea mai frecventa de orbire spontana la persoanele cu varste intre 20 si 65 de ani.
Multi pacienti cu diabet zaharat dezvolta in timp manifestari oculare, dintre care retinopatia diabetica este cea mai importanta. Diabetul determina afectari ale vaselor sanguine mici de la nivelul retinei (o componenta a ochiului situata in partea posterioara a acestuia, care are rol de a capta imaginile si de a trimite informatiile la creier). Pentru mai multe informatii acceseaza: http://www.westeyehospital.ro/afectiuni.asp?page=retinopatie_diabetica

Farmaciile DONA reprezinta una din cele mai mari retele de farmacii cu acoperire nationala.
Principalul nostru obiectiv a fost si este imbunatatirea continua a calitatii serviciilor farmaceutice oferite celor peste 900.000 de pacienti ce trec pragul farmaciilor noastre lunar. Am ajuns aici pentru ca am tinut sa ne respectam deviza, aceea de a va conduce pe "Drumul spre Sanatate!". Consideram ca forta noastra consta in faptul ca am vrut, si dumneavoastra veti decide daca am reusit, sa fim tot timpul aproape de oameni.
SC WestEye Hospital SRL este prima companie care a investit in domeniul oftalmologic din Romania. WestEye Hospital detine 2 sali de operatie, o sala Laser Excimer - Intralase, 5 cabinete de consultatie, cabinete de investigatii, sali pre si post-operatorii si 5 rezerve pentru pacienti. Este un centru medical dotat cu aparatura de ultima generatie, unele dintre acestea unice in Romania, putandu-se realiza variate tipuri de investigatii si tratamente pentru problemele oftalmologice. O facilitate in plus pentru pacienti este chiar magazinul de optica medicala aflat la parterul spitalului.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram