Prințesa Alexa prima papușa Barbie care cânta doua melodii în limba româna

15 decembrie 2014

Păpușile au fost mereu universul fetițelor, reprezentând mai mult decât un simplu obiect de joacă. De acum, din lumea plină de magie a fetițelor va face parte și Alexa, prima păpușă Barbie care cântă două melodii în limba română. Păpușa Alexa este personajul principal din filmul “Barbie și Ușa Secretă”.

Filmul “Barbie și Ușa Secretă” spune povestea Prințesei Alexa care descoperă o ușă secretă în regatul său fermecat și intră într-o lume magică, plină de culori și personaje fantastice. Acolo le întâlnește pe Romy și Nory, o sirenă și o zână, care îi explică faptul că Prințesa Malucia vrea să fure toată magia din țară. Alexa are puteri magice în această lume și toți cei din jurul ei știu că doar ea poate restabili magia lor. În această călătorie, Alexa își demonstrează curajul și învață că prietenia este mult mai importantă decât magia. Păpușa Alexa poartă o rochie minunată pe care fetițele o vor recunoaște de îndată în film.

Prințesa Alexa este îmbrăcată într-o rochie roz, corsetul rochiei este accesorizat cu trei flori în culori vibrante, în păr poartă o diademă, iar magia este sporită de bagheta pe care o ține în mână. Prin mișcarea florilor din partea superioară a rochiei, corsetul va străluci, însă marea surpriză este că Prințesa Alexa cântă, în premieră două melodii în limba română.

Prințesa Alexa, alături de restul păpușilor din gama „Barbie și ușa secretă”, pot fi găsite în Hypermarketurile Cora, Carrefour, Auchan, Metro, Selgros, în Diverta, Smyk, Varuna, Zooperkids, E-mag și pe site-ul Elefant.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram