Principalele motive pentru a oferi angajatilor rame foto personalizate sau orice alt cadou personalizat

8 ianuarie 2021
Autor:
livepr

Antreprenorii de succes stiu ca in spatele unui business de succes stau angajatii, care au nevoie de un mic imbold zi de zi la locul de munca pentru a-si indeplini sarcinile asa cum se cuvine. Comandarea unei rame foto cu nume pentru fiecare angajat in parte ii va face sa se simta valorosi, sa se simta mai aproape de cei dragi, ii va ajuta sa inteleaga adevaratul motiv pentru car vin zi de zi la locul de munca: acela de a contribui la intretinerea familiei.

Antreprenorii de succes isi surprind angajatii cu rame foto personalizate

Desi pana nu demult, cadoul reprezentat de rame foto personalizate era potrivit numai pe plan personal, acum a devenit o optiune din ce in ce mai acceptata de catre antreprenori. Sunt foarte multe situatii in care administratorii companiilor aleg sa comande rame foto personalizate din oferta unei companii specializate in acest sens, cum este Printbu.ro, in care includ una sau mai multe poze luate de pe albumele postate de angajati pe site-urile de socializare.

Aceasta reprezinta cea mai mare surpriza pentru angajati si le aminteste mereu, uitandu-se pe birou la acea rama foto personalizata de faptul ca sunt valorosi in fata angajatorilor, dar si ca se duc la locul de munca cu un scop bine stabilit, scop care se afla exact sub nasul lor, pe birou.

Cadourile personalizate – un mod prin care sefii isi recompenseaza angajatii

Unii sefi aleg sa isi recompenseze angajatii oferindu-le tichete de masa de sarbatori, decontandu-le transportul sau oferindu-le alte avantaje si stimulente. Alti sefi mai nonconformisti aleg sa isi recompenseze angajatii prin mici cadouri surpriza, cum sunt pixurile, sepcile personalizate, brichetele, ceasurile de birou personalizate sau chiar ramele foto personalizate.

Aceste cadouri pot fi oferite fie cu ocazia zilei de nastere a angajatilor valorosi ai firmei, cu ocazia aniversarii companiei, dar si cu ocazia Sarbatorilor Pascale sau a Sarbatorilor de Iarna. Un cadou simbolic si cu adevarat deosebit, rama foto personalizata ofera antreprenorilor ocazia de a le face angajatilor cadouri de suflet.

Cadourile personalizate arata multumirea fata de angajati si ii motiveaza

Unii antreprenori ofera membrilor echipei cadouri personalizate, pentru a le arata ca isi fac bine treaba, ca isi dau interesul, ca au obtinut contracte importate sau ca au adus clienti, practic le arata ca depun eforturi vizibile pentru firma. Alti antreprenori ii recompenseaza pe angajati pur si simplu pentru a-i determina sa isi pastreze ritmul de munca si sa isi dea interesul pentru activitatile pe care le au de indeplinit.

Rezultatul muncii angajatilor merita recunoscut si faptul ca acestia sunt stimulati ii determina sa depuna chiar efort suplimentar, sa isi puna in valoare abilitatile organizatorice si sa isi indeplineasca cu succes atributiile, dand dovada de mai multa eficienta si intelegere la locul de munca.

Asadar, asteptrile angajatilor vor fi pe deplin indeplinite daca acestia vor primi cadouri personalizate cu diferite ocazii. angajatii motivati sunt cei care au o atitudine pozitiva, sunt mai productivi si orientati catre relatiile cu angajatorii si ceilalti colegi.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram