Principalele motive pentru a investi in laptopuri second hand pentru copii

laptop ieftin

Necesitatea achizitionarii unui laptop este foarte pregnanta in societatea moderna actuala in care copiii sunt nevoiti sa invete si sa isi faca temele de acasa, sub atenta supraveghere si indrumare online a profesorilor si sub supravegherea fizica a parintilor. Pentru ca orele online pe telefonul smart sau pe tableta sunt destul de dificil de inteles, copiii au nevoie de laptopuri second hand de buna calitate, la un pret foarte bun.

Activitati pe care copiii le pot face cu ajutorul unor laptopuri second hand

Un laptop are numeroase intrebuintari, atat pentru adulti, cat si pentru copii. Laptopul nu mai este un simplu moft, ci o necesitate in conditiile pandemiei cu virusul COVID 19 care a blocat activitatea scolarilor si a determinat dascalii sa tina ore online. Daca pana nAu demult, parintii nu doreau sa cumpere nici macar un laptop ieftin celor mici de teama ca nu se vor mai dezlipi din fata monitorului pana cand nu vor termina jocul, acum sunt nevoiti sa faca aceasta investitie.

Un laptop second hand va ajuta copiii sa intreprinda numeroase activitati, nu numai sa participe la orele online, ci si sa rezolve sarcinile pe care le au de rezolvat, sa downloadeze documente, sa acceseze site-uri si sa isi duca la bun sfarsit orele online. Toate aceste lucruri le pot face copiii fara a fi nevoiti sa ceara telefonul parintilor si sa se confrunte cu dificultati de intelegere din cauza sunetului sau al ecranului mic, sustin expertii https://www.it-sh.ro.

Laptopuri second hand | Laptop ieftin | It-Sh.ro

laptopuri second hand

De ce laptop second hand si nu unul nou?

Investitia intr-un laptop nou este foarte mare, iar acesta este supus defectarii la fel ca si un laptop second hand sau refurbished, mai ales daca este vorba despre copii care, pe langa orele online se mai si joaca. Laptopul are numeroase intrebuintari si un produs la mana a doua poate fi la fel de bun si de eficient ca si unul refurbished.

In plus, un laptop sh costa de 2-3 ori mai putin decat unul nou, iar diferenta de pret ramane in buzunarul parintelui. Un laptop nou ieftin are un pret estimativ de minim 1000 de lei si o configuratie foarte slaba, comparativ cu un laptop second hand bun.