Principalele motive pentru care merita sa folosesti banda dublu adeziva

13 decembrie 2019
Autor:
Atelierul de Creatii Digitale

Datorita faptului ca poate fi folosita in foarte multe domenii si in diferite utilizari, o banda adeziva este un accesoriu la indemana oricui.Fara doar si poate majoritatea dintre noi a utilizat cel putin de cateva ori o banda adeziva.Daca ai remarcat faptul ca o astfel de banda este foarte versatila si extrem de utila in situatii diferite, trebuie spus ca o banda dublu adeziva este de multe ori chiar mai utila.Pentru cei care pana in acest moment nu au folosit astfel de benzi dublu adezive, in ceea ce urmeaza vor descoperi cele mai importante motive pentru care merita sa apelezi la o banda dublu adeziva in proiectele lor.

1.Versatilitatea

Un prim motiv pentru care merita sa folosesti benzi dublu adezive se refera la versatilitatea acestora. Astfel, o banda dublu adeziva poate fi utilizata cu succes si cu rezultate foarte bune in diferite domenii de activitate. Fie ca vorbim despre domeniul constructiilor, fie ca ne referim la domeniul publicitar, fie ca ai nevoie acasa pentru diferite situatii, benzile dublu adezive sunt foarte versatile.

2.Flexibilitate

Un alt atuu al benzilor dublu adezive il reprezinta faptul ca acestea se pot folosi cu succes pe diferite tipuri de suprafete. Prin urmare, fie ca vorbim despre suprafete metalice, fie ca vorbim despre suprafete din lemn ori din carton, o banda dublu adeziva se va adapta astfel incat sa potriveasca cu suprafata pe care o folosesti. Lungimea si latimea diferita a rolelor de banda dublu adeziva contribuie la flexibilitatea acesteia.

3.O foarte mare aderenta

Principala caracteristica a unei benzi adezive este gradul de aderenta. Cu cat aderenta este mai buna, cu atat calitatea este din categoria benzilor superioare calitativ. Benzile dublu adezive sunt foarte aderente. Odata ce au fost aplicate acestea isi fac treaba foarte bine pe ambele parti adezive. Suprafete precum metal, plastic, lemn, carton sau chiar zidarie asigura o aderenta excelenta pentru benzile dublu adezive.

4.Usurinta de a lucra cu banda dublu adeziva

La punctele forte ale benzilor adezive amintite mai sus se adauga si usurinta cu care se lucreaza cu acestea. Primul pas il reprezinta curatarea suprafetei pe care urmeaza sa aplici banda dublu adeziva. Pasul urmator este sa aplici prima parte aderenta a benzii adezive. Iar in final sa dezlipesti folia de pe a doua parte a benzii adezive si sa lipesti si acea parte pe suprafata dorita.

5.Investitie mica, rezultate eficiente

Atunci cand alegi sa folosesti o banda dublu adeziva te bucuri de rezultate foarte eficiente cu o investitie mica. Indiferent de domeniul in care activezi si de suprafata pe care doresti sa o lipesti, benzile dublu adezive iti ofera rezultatele asteptate. Si toate acestea la un cost foarte redus.

Aceste motive ar trebui sa fie suficiente pentru a folosi benzi dublu adezive atunci cand ai nevoie sa lipesti diferite materiale in domeniul tau de activitate. O oferta diversificata si numeroasa de benzi dublu adezive marca Tesa este disponibila la Alesys. Magazinul online Alesys comercializeaza de foarte multi ani benzi adezive de cea mai buna calitate la preturi foarte avantajoase.Descopera oferta acestui magazin pe www.alesys.ro.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram