Prin remodelare corporala scapam usor de stratul adipos

12 noiembrie 2020
Autor:
Suits Advertising

Scurt rezumat despre ce inseamna procedurile de remodelare corporala

Remodelare corporala – aceste proceduri implica conversia cantitativa (centimetri minus) si calitativa (uniforma, ferma, a pielii tonifiate) a uneia sau mai multor zone ale corpului. Astazi, progresele tehnologice ne permit sa restabilim forma dorita intr-un mod neinvaziv, rapid, confortabil si pe termen lung, fara a recurge la o interventie chirurgicala. Prin urmare, la pacientii de sex feminin si pacientii de sex masculin, in special la femeile cu varsta peste 25 de ani, modelarea prin proceduri de remodelare corporala este o alegere din ce in ce mai frecventa. remodelare corporala

De ce este indicat sa alegi si tu astfel de proceduri

Dupa cum se poate observa din primele feedbackuri pe care le primim la clinica Fysiogand, rezultatele tratamentului de remodelare corporala folosind echipamentele din portofoliul nostru, pacientii se bucura de rezultate uimitoare. La sfarsitul planului de tratament, pacientii dvs. se vor bucura de:

  • Diminuarea tesutului adipos;
  • Circumferinta talieiredusa;
  • Slabit rapid;
  • Reduceti sau chiar eliminati grasimea;
  • Restabileste elasticitatea pielii, fermitatea si luciul ridicat;
  • Imbunatatiti circulatia sangelui.

Desigur, daca pacientii dvs. mentin un stil de viata sanatos printr-o dieta adecvata, hidratare optima si exercitii continue, atunci efectele oricarui tratament de remodelare corporala vor fi sporite.

Rezultatul va fi vizibil in prima sesiune. Cu toate acestea, odata ce planul de tratament (personalizat in functie de nevoile si obiectivele fiecarui pacient) este finalizat si se mentine un stil de viata echilibrat, potentialul maxim poate fi atins.

Numarul de intalniri depinde de tipul de tehnologie selectata, precum si de circumstantele specifice fiecarui pacient si de rezultatele pe care le propun. Protocolul include de obicei 6-8 sesiuni efectuate la intervale prestabilite (aproximativ 2 saptamani-aproximativ), dar include si sesiuni de intretinere ulterioare. Primul pas este sa organizati o consultare pentru a efectua o evaluare corecta si sigura si pentru a stabili un acord personalizat.

Alege centrul de remodelare corporala Fysiogand pentru cele mai avansate tehnologii!

 

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram