Primul pas cu ACCA si BPP pentru o cariera internationala in domeniul financiar contabil

16 iunie 2011

Cei inscrisi la una din aceste sesiuni vor avea sansa de a castiga un curs online Accountant in Business, care ofera notiuni generale despre misiunea unui profesionist in domeniul financiar-contabil. Cursul, in limba engleza cu o valabilitate de 6 luni si o valoare de 1500 RON este oferit gratuit de BPP Professional Education, singurul furnizor de training ACCA din Romania detinand statutul Platinum complet (programe de training, cursuri online si materiale de studiu), cel mai ridicat grad de excelenta in domeniu. (www.bpp.ro).

Va puteti inscrie aici http://www.hipo.ro/locuri-de-munca/acca/2 la una din sesiunile online de 30 de minute din data de 28 iunie 2011 sau 7 iulie 2011 incepand de la ora 18:30, in functie de disponibilitatea dumneavoastra. Aceste sesiuni, identice, vor fi sustinute de catre Cristina Gutu, ACCA, Senior Financial Trainer in cadrul BPP Professional Education Romania si Andreia Stanciu, Head of ACCA - South-Eastern Europe.

Cei inscrisi la seminarul online vor afla mai multe despre:
•cat de usor se poate obtine o calificare internationala in domeniul financiar contabil fara a pleca din orasul natal;
•cat de folositoare este aceasta calificare si cum este ea recunoscuta in Romania;
•cea mai mare asociatie profesionala internationala in domeniul financiar contabil, ACCA si despre BPP o companie care a atins excelenta in oferirea de cursuri si materiale ACCA in Romania si la nivel international.

Calificările care oferă primele cunoştinţe şi o introducere în ACCA, cea mai cerută calificare internaţională în domeniul financiar contabil, sunt reunite în grupul Foundations in Accountancy şi cuprind patru certificări, fiecare de câte două sau trei examene, care pot fi obţinute şi separat, depinzând de nivelul de cunoştinţe la care doreşte cineva să rămână în profesia contabilă. Chiar dacă nivelul cunoştinţelor acestor calificări este unul mai de bază, ele respectă aceleaşi criterii ca şi examenele calificării ACCA, toate se dau în limba engleză, iar examenele au subiect unic în întreaga lume, deoarece păstrarea unui standard unic face calificarea ACCA mult mai valoroasă la nivel global, iar fostele subiecte ale tuturor examenelor se regăsesc gratuit pe site-ul ACCA. ACCA are acorduri atât cu CECCAR (Corpul Expertilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România) cât şi cu CAFR (Camera Auditorilor Financiari din România) prin care calificările celor două asociaţii sunt mult mai uşor de obţinut de către membrii ACCA.

În cadrul Foundations in Accountancy sunt patru certificări pe care le veţi găsi detaliate aici: http://www2.accaglobal.com/documents/fia_explained.pdf

Care sunt avantajele certificarii Foundations in Accountancy?
•recunoasterea acordata de angajatori reputatiei ACCA
•construirea unor temelii serioase de cunostinte financiar contabile
•calificari internationale si portabile – oferite de cea mai mare asociatie internationala in domeniu
•costuri tinute sub control deoarece puteti da pana in opt examene pe an sau doar unul

Alaturati-va unui grup de profesionisti de elita de peste 4500 de persoane in Romania si jumatate de milion in lume, alegeti cele mai recunoscute calificari la nivel mondial!

BPP Professional Education este cel mai mare grup educational profesional din Europa, avand o experienta de 35 de ani la nivel global si 13 ani in Romania. BPP Professional Education organizeaza programe de training si publica materiale de studiu pentru mai multe calificari profesionale si cursuri pentru dezvoltare profesionala decat orice alta companie de profil din lume. BPP este singurul funizor de solutii de studiu pentru calificarile ACCA din lume acreditat cu statulul Platinum, cel mai inalt grad de recunoastere ACCA, atat pentru programele de training la clasa cat si online cat si pentru materialele de studiu produse. BPP ofera un pachet de training complet pentru calificarile ACCA continand cursuri la clasa predate de lectori experimentati, cursuri online, materiale de studiu, examene simulative si suport constant din partea lectorului.
ACCA (Association of Chartered Certified Accountants) este cea mai mare asociatie internationala pentru profesioniştii contabili. Avem ca scop oferirea de calificari de cel mai inalt nivel persoanelor dedicate, abile şi ambitioase din intreaga lume care doresc o cariera plina de satisfactii in contabilitate, finante şi management. ACCA ofera sprijinul nostru celor 147.000 membri şi 424.000 studenti pe tot parcursul carierei lor, prin furnizarea de servicii printr-o retea de 83 birouri locale. Reputatia ACCA se bazeaza pe mai mult de 100 de ani de furnizare de calificari contabile și financiare de nivel mondial.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram