Primul jucător din piața avocaturii specializat în soluții juridice digitale

15 mai 2023
Autor:
Libra WEBCORP

Cu peste 20 de ani de experiență în domeniul juridic și peste 10 ani în poziții de management, o echipă de avocați coordonată de Amelia Teis, fost partener în cadrul unei case de avocatură corespondentă Big4, și-au pus în comun experiența pentru a crea o combinație unică între consultanța juridică de top și automatizarea proceselor din domeniul juridic prin intermediul tehnologiilor digitale inovative, adaptate nevoilor clienților.

Nou înființata societate de avocatură oferă nu doar servicii juridice tradiționale, cum ar fi soluționarea disputelor, achizițiile publice, dreptul muncii, comercial sau administrativ, dar mai ales soluții de automatizare a activității juridice.

Produsul ce se lansează pe piața din România, urmând a fi replicat și la nivelul altor state, este primul chatbot juridic care are și o componenta proprie AI și care răspunde în fracțiuni de secundă la peste 1000 de întrebări din domeniul dreptului muncii. Practic, clientul are acces 24/24 la răspunsuri, în mai puțin de 3 secunde, la un cost minim.

Iar răspunsurile sunt opiniile juridice ale avocaților care administrează chatbot-ul și care reflectă nu doar o analiza a textelor legale, doctrinei și practicii, dar mai ales expertiza și experiența echipei de avocați. Mai mult, dacă o întrebare nu se regăsește în platformă, echipa de avocați încărca răspunsul în maxim 48 de ore.

Și pentru că vorbim despre inteligență artificială, numele chatbot-ului nu este unul pur întâmplător, ci vine de la Ai Law, într-o variantă personalizată: i.Lo by Legal design. Prima componentă finalizată, testată și accesibilă în prezent în sistem early acces este i.Lo HR și acoperă domeniul muncii, urmând a fi lansate și variantele i.Lo PP (public procurement / achiziții publice) și i.Lo GDPR (protecția datelor).

i.Lo este primul nostru pas în integrarea tehnologiei digitale în serviciile juridice și s-a născut pentru că am înțeles nevoile clienților de a avea acces și în domeniul juridic la procese de business inovatoare, simplificate, eficiente, și mai ales la costuri semnificativ reduse, dar fără a se pierde calitatea serviciilor livrate.” – Amelia Teis, Partener i.Lo

Livrarea rapidă a răspunsurilor juridice este rezultatul combinației unice dintre consultanța juridică furnizată de experți de top în domeniul juridic și automatizarea continuă a proceselor și tehnologiei.

Cu o experiență de utilizare intuitivă și o interfață simplă, ne dorim să transformăm consultanța juridică într-un proces eficient, plăcut și accesibil.  i.Lo folosește tehnici de procesare a limbajului natural și de învățare automată și poate fi accesat la birou sau în orice moment, fiind disponibil și sub forma unei aplicații mobile” – Ioana Cercel, Partener i.Lo

Componenta tehnică este dezvoltată în colaborare cu TechStartup, o agenție digitală care a dezvoltat deja soluții inovatoare în domeniul aplicațiilor web și mobile în industrii precum life sciences, fintech sau horeca: „În cazul chatbot-ului i.Lo, am utilizat un tech stack avansat pentru a dezvolta logica de bază a chatbot-ului și pentru a gestiona interacțiunile cu utilizatorii în timp real, incluzând procesarea întrebărilor și a răspunsurilor, învățarea automată și adaptarea la nevoile utilizatorilor” – Istvan Soos, Partener TechStartup.

Noul jucător din piața avocaturii își dorește ca, pe viitor, să își mențină focusul în zona de legal tech și să dezvolte instrumente digitale care să ofere clienților propria infrastructură juridică digitală personalizată și adaptată propriilor nevoi.

Despre Echipa i.Lo by Legal design (www.legaldesign.ro):

  • Amelia Teis, Partener

Specializare: legal tech, achiziții publice, prevenția și soluționarea disputelor

Experiență: 20 de ani în domeniul juridic, 10 ani în poziții de management în Big4

Industrii: apărare și securitate, infrastructură, agricultură, real estate, retail

Mulțumim pentru munca extraordinară pe care ați făcut-o pentru noi și care ne-a oferit posibilitatea de a semna cel mai mare contract atribuit vreodată în UE pentru achiziția de vehicule pentru situații de urgență și calamitate. Ori de câte ori avem nevoie de suport juridic în România, știm fără îndoială cine ne poate sprijini.”

  • Ioana Cercel, Partener

Specializare: legal tech, dreptul muncii, prevenția și soluționarea disputelor

Experiență: 15 ani în domeniul juridic, 6 ani în poziții de management în Big4

Industrii: petrol și gaze, aviație, pharma, retail, real estate

Apreciez că Ioana este foarte pragmatică și ne informează inclusiv în legătură cu estimarea șanselor de a pierde litigiul, atunci când cazul nu este solid. Ce o diferențiază este faptul ca ne dă o imagine clară și echilibrată asupra punctelor forte pe care le avem, dar și asupra vulnerabilităților în dispute.”

  • Adelina Mares, Partener

Specializare: achiziții publice, dreptul muncii, prevenția și soluționarea disputelor

Experiență: 12 ani în domeniul juridic, în firme corespondente Big4 și multinaționale

Industrii: petrol și gaze, aviație, pharma, retail, real estate

Am apreciat de fiecare dată nu doar calitățile tehnice excepționale, dar mai ales capacitatea de a inova și de a-si păstra calmul și focusul indiferent de complexitatea cauzelor sau a constrângerilor de timp

  • Luana Popovici, Partener

Specializare: insolvență, administrativ, prevenția și soluționarea disputelor

Experiență: 8 ani în domeniul juridic, 2 ani în firme corespondente Big4

Industrii: real estate, agricultură, retail, apărare și securitate, medical

Mulțumim pentru modul în care ne acordați suportul de fiecare dată, indiferent de zi sau de oră, cu maxim profesionalism și într-un mod orientat către soluții care pot fi puse în practică în cel mai eficient și aplicat mod.”

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram