PRIME Quest: Sail with The InternShip

15 mai 2019
Autor:
livepr

PRIME Romania va invita pe 23 Mai 2019, incepand cu ora 09:00, la PRIME Quest: Sail with the InternShip. Este o cursa prin agentii de PR si Publicitate, cu o durata de aproximativ opt ore si care are ca destinatie un internship in domeniul Comunicarii pentru cel mai iscusit participant.

Cea de-a IX-a editie PRIME Quest doreste sa testeze creativitatea si pasiunea studentilor prin briefurile pe care le vor avea de rezolvat in interiorul agentiilor de PR si Publicitate pe care le vor vizita. Tema editiei de anul acesta este Sail with the InternShip, iar participantii vor juca rolul unor pirati care vor porni in cautarea celor mai ingenioase solutii pentru rezolvarea hartilor care ii vor indruma catre agentiile din program. Pe parcursul traseului, li se vor pune la incercare istetimea si originalitatea, ajungand, in final, catre ultima agentie, acolo unde se afla comoara cea mare: internshipul. Acesta va fi castigat de cel mai talentat dintre cei aflati in cursa.

Intalnirea va avea loc dimineata, la Ted’s Coffee (Strada Toma Caragiu 3), in jurul orei 09:00. Aici, participantii se vor cunoaste intre ei si vor fi impartiti in mai multe echipe, alaturi de care vor porni in cursa prin agentii. De asemenea, vor primi toate detaliile necesare pentru deslusirea indiciilor si castigarea „comorii”. Probele eliminatorii vor dovedi, spre finalul competitiei, care sunt cei mai potriviti studenti pentru a intra in cursa pentru internship.

Cum participi?
Biletul pentru participarea la PRIME Quest este 10 lei, iar locurile sunt limitate. Persoanele interesate se pot inscrie prin completarea formularului din linkul: https://bit.ly/2W2jKrP pana la data de 22 mai, ora 16:00.

Despre PRIME Quest

PRIME Quest este neconventional prin modul de desfasurare. Participantii vor intra intr-o cursa contra-cronometru pentru a ajunge la cele patru agentii din program. Studentii se vor lupta pe tot parcursul traseului cu timpul, in special, cu ghicitorile ce indica locatiile agentiilor, dar si cu alte probe distractive. Fiecare etapa a cursei consta in prezentarea unui departament dintr-o agentie de Advertising sau PR si rezolvarea unui brief pe care vor lucra participantii. Castigatorul cursei va fi studentul care reuseste sa treaca cu brio de brieful ultimei agentii, probele fiind eliminatorii. Timpul alocat prezentarii departamentului si rezolvarii briefului va fi de o ora – o ora si jumatate.

Cea de-a noua editie PRIME Quest este sustinuta de: Ted’s Coffee Co, PopestiPrint, AfriCola, VitaminAqua, Nestlé, Eisberg, Cufarul cu dorinte implinite, Holdmystuff, Ionut Reti, Succulent Garden, Clever, KFC.

Partenerii media: IQads, IQool, PRwave, Iubesc Studentia, Going Out, Stiri ONG, Advertising 4U, vinsieu.ro, inOras.ro, Live PR, Re-star.ro, Ze-list, probucuresti.ro, Bucharest-Guide.ro

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram