fbpx

Primavara la Restaurantul Veneziano

Am pregatit pentu voi, un bufet suedez cu produse din anticul meniu venetian, degustare de vin cu sommelierul Cramelor Halewood, Marius Bratu,mini recital de muzica venetiana la flaut cu Oana Leonte, concursuri cu premii si alte surprize placute.Invitat special al evenimentului, va fi Domnul Giancorrado Ulrich, oenologul prestigioasei case de vinuri Antinori si Presedintele Vitis Metamorfosis. Va urma o calatorie pe vasul Veneziano iar porturile unde ne vom opri alaturi de voi, sunt : Mexic cu muzica sa senzationala si produse gastronomice de exceptie,Peru cu un Pisco Sour nemaipomenit si gustari peruane cu gusturi unice, Emilia Romagna pentru a degusta adevaratele paste fainoase realizate manual, apoi ne vom opri intr-un port numit Grana Padano, pentru a cunoaste povestea acestei branze unice; in nenumarate porturi cu vin de excelenta si arta, dar nu numai. Restaurantul Veneziano incepand cu aceasta primavara, devine unul dintre sustinatorii artei romanesti si veti gasi de acum incolo in aceasta frumoasa locatie, expuse colectii de arta a artistilor renumiti si a artistilor la inceput de drum.
Alaturi de noi in aceasta serie de evenimente vom avea parteneri de excelenta precum Cramele Halewood, Halewood International,Vinarte, Parma Food Group Distribution, Orasul Meu, specialisti romani de seama din mai multe domenii.
Totodata, dorim sa anuntam ca vom incepe o serie de brunch-uri duminicale pentru familii cu meniuri speciale mediterane pentru copii, cu colturi special amenajate pentru acestia unde vor primi personajele preferate de colorat si dulciuri facute ca la bunica acasa; petreceri corporate taylor made pentru orice exigenta, intalniri de afaceri; zile de nastere pentru copii alaturi de personajele lor preferate, clowni, baloane si povesti; petreceri de adio al celibatului; petreceri de majorat; botezuri; nunti si oferte speciale pentru pranz adresate companiilor. Din a doua saptamana a lunii mai, Restaurantul Veneziano va deschide o terasa in aer liber cu o capacitate de cca. 40 de locuri pentru ca permanenta voastra in aceasta locatie sa fie cat mai placuta si in anotimpul cald.

Pregatiti pentru innoire si primavara ?