Prima etapa a programului “Alfabetizare digitala pentru seniori”

15 iunie 2012
Autor:
dowmedia08

Prima etapa a programului s-a desfasurat in perioada aprilie – iunie 2012 si a urmarit instruirea si certificarea ECDL EqualSkills a cate 10 persoane, membre in Clubul seniorilor din Sectorul 1 si Sectorul 2 Bucuresti.

Dupa aproximativ 20 de ore de training, toti cei 20 de participanti au finalizat cu succes programul, obtinand certificarea ECDL EqualSkills. Este remarcabila reusita tuturor, punctata de performanta dnei. Victoria Olteanu, care in varsta de 80 de ani, a fost veterana ambelor grupe. Majoritatea a declarat ca principala motivatie pentru participarea in program a fost nevoia de comunicare prin Internet cu rudele si prietenii, dar si dorinta de a obtine mai multe informatii utile cu ajutorul computerului.

Prin “Alfabetizare digitala pentru seniori”, Fundatia ECDL ROMANIA impreuna cu partenerii sai contribuie activ la atingerea obiectivelor Agendei Digitale Europene, marcand si contextul Anului European al Imbatranirii Active si al Solidaritatii intre Generatii ( AEIA 2012 )

ECDL EqualSkills este un program adresat celor care se tem sau care se simt depasiti de noile tehnologii, fiind gandit ca un program flexibil de invatare care ofera cea mai completă introducere in lumea calculatoarelor.

« Asteptarile mele au fost depasite. Eram un indaratnic. Am refuzat intotdeauna sa invat calculatorul. Acum sunt un curios. Vreau sa repet mai mult, sa cunosc mai mult si multe. » - dl. Trandafir Segarceanu, Clubul Seniorilor Sector 1

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram