fbpx

Prima editie SmartDrinks of Bucharest la Galeriile ArtMark

Bucuresti, 2 noiembrie: SmartDrinks of Bucharest, evenimentul dedicat exclusiv pasionatilor de bauturi fine, va avea loc in perioada 4 – 5 noiembrie, la Galeriile ArtMark. Invitatul special al evenimentului este Dominique Laporte, desemnat, in 2004, cel mai bun somelier din Franta.
SmartDrinks of Bucharest se va desfasura pe parcursul a doua zile, timp in care cei peste 20 de expozanti, prezenti cu standuri proprii, le vor oferi participantilor experiente unice.
Prima zi este rezervata clientilor corporate, care sunt invitati la o serie de momente interactive, oferite de catre cei mai buni specialisti in domeniu.
Cea de-a doua zi a evenimentului este dedicata amatorilor de bauturi fine, care pot lua parte la activitati speciale ce implica degustari de bauturi premium, incepand cu ora 13:00. De asemenea, acestia pot afla informatii inedite direct de la experti nationali si internationali.
Seria activitatilor speciale va fi completata de Costin Gache, bartender profesionist, care va anima atmosfera.
Invitatii speciali ai evenimentului sunt: Dominique Laporte, Costin Gache, Hilde Loulier – Director de export Europa – Asia – Africa BROTTE, David Boxall – Director de vanzari BERMAR Intl, Bogdan Tanasoiu – CEO BBC, Wine and Spirits, Sandro Casimirri – Manager de export Gruppo La-Vis, Duncan Hyter – Manager de export, Vantguard, Matthieu Luneau – Manager de export Champagne Besserat de Bellefon si Pierre Damidot – Ambasador de brand, Champagne Deveaux, José Rafael Ballesteros Vargas – Manager de export Europa, Diplomatico Rum, John Fee- CEO Fee Brothers.
Accesul la eveniment se face numai pe baza de invitatie sau cu bilet achizitionat la intrare, in valoare de 100 de lei. Invitatia poate fi obtinuta automat, in urma unei comenzi facute pe site-ul smartdrinks.