Preventie si tratament la Spitalul de Recuperare Medicala, Vraja Marii

Eficienta curelor balneare este cunoscuta inca din cele mai vechi timpuri, dar si proprietatile acestora analgezice, antiinflamatoare, antimicrobiene precum si curative. Multe afectiuni pot fi tratate cu ajutorul curelor balneare, mai exact afectiunile reumatismale degenerative, afectiunile reumatismale inflamatorii, afectiunile post-traumatice, ortopedice, ginecologice, neurologice si cardio-vasculare. Curele balneare la Vraja Marii sunt ideale pentru intarirea sistemului imunitar si prevenirea multor boli.

Spitalul de Recuperare Medicala din Constanta, Vraja Marii se bazeaza pentru tratarea pacientilor pe factorii naturali, apa si namolul din Techirghiol, care este recunoscut de Federatia Mondiala de Hidroterapie si Climatoterapie drept cel mai bun namol din lume, dar si pe specialisti si aparatura de ultima generatie. Cura cu namol sapropelic actioneaza in timp si produce efecte favorabile ce persista, astfel se stimuleaza regenerarea tisulara si se imbunatateste circulatia sanguina, ceea ce le face utile intr-o serie de boli reumatismale, ginecologice, neurologice, ortopedice, dermatologice etc.

In cazul persoanelor cu surmenaj fizic si intelectual, sau dupa un efort fizic prelungit, corpul are nevoie de un moment de relaxare si recuperare, curele balneare pot fi un real ajutor in aceste situatii. Chiar daca nu aveti probleme de sanatate, nu strica niciodata sa va reincarcati bateriile dupa un an intreg in care v-ati solicitat acasa si la serviciu. Impachetarile cu namol, baile cu apa sarata din lacul Techirghiol, aerosolii, hidroterapia si multe alte terapii de la Vraja Marii sunt folosite pentru tratarea diferitelor afectiuni. Chiar daca nu este inca demonstrat 100% stim ca namolul din Techirghiol are si efecte impotriva imbatranirii.