Preventia este pasul de pornire in Infrumusetare si Antiaging

30 septembrie 2019
Autor:
IzzyReduceri

Preventia – un cuvant atat de banal, dar care poate constitui un semnal de alarma si poate ajuta doctorul, respectiv pacientul, sa imbunatateasca calitatea vietii pacientului si, de cele mai multe ori, sa salveze viata acestuia. Tocmai de aceea, la Therapy Room accentual se pune pe preventie si ca un pas ulterior si firesc pe estetica si pe antiaging.

Sanatatea este cel mai de pret dar pe care il poti primi. De aceea, noi, la Therapy Room, ne asiguram ca ai mereu parte de el.

In materie de infrumusetare si antiaging va punem la dipozitie echipamente moderne, de ultima generatie si cu rezultate garantate. Echipa Therapy Room este formata din medici atenti si amabili care iti sunt alaturi la fiecare pas.

Suntem mai mult decat un centru medical unde ai acces la servicii specializate pentru intreaga familie. Ne place sa numim acest loc Institutul de Vindecare, unde tu esti intotdeauna in centrul preocuparilor noastre!

Pe langa toate aparatele de infrumusetare si antiaging, la Therapy Room gasesti si o echipa de medici profesionisti pentru a avea grija de sanatatea ta. Este mai simplu sa previi decat sa tratezi!

Ei sunt aici pentru ca vindecarea ta să aibă loc complet. Propun de fiecare dată tratamente personalizate, în funcție de nevoile pe care le are fiecare pacient în parte. Sunt pregătiți prin cele mai inovatoare metode să aibă grijă de sănătatea ta.

Dr. Voicu Iacoblev Denice Mihaela – Medic Specialist Obstetrica – Ginecologie s-a alaturat de curand echipei din cadrul clinicii Therapy Room.

Licentiata in medicina generala, promotia 2010, Dr Voicu Iacoblev a activat ca si medic rezident in medicina de familie la Spitalul Clinic de Urgenta “Sf Pantelimon” din Bucuresti.

In perioada 2011-2016, a fost  medic rezident in obstetrica-ginecologie in cadrul Spitalului  Clinic Fipantropia din Bucuresti, unde a acumulat o bogata experienta si unde activeaza si in prezent.

In anul 2016, Doctor Voicu a sustinut examenul de specialitate, devenind medic specialist in obstetrica ginecologie.

Competente: ultrasonografie obstetrica-ginecologie, colposcopie.

Dr. Herman Sorina – Medic Specialist Endocrinologie, Membra a Societatii Romane de Endocrinologie si Membra a Societatii Romane de Psihoneuroendocrinologie.

Ilinca Mohora – Medic Primar Dermatovenerologie membra a Societatii Romane de Dermatologie si a Academiei Europene de Dermato – Venerologie.

Remodelare corporala, Antiaging (Camera Hiperbara, Sauna cu Infrarosu), Epilare Definitiva, Chirurgie plastica si estetica, Obstetrica – Ginecologie, Dermatovenerologie etc. Indiferent de ceea ce cauti, la Therapy Room vei descoperi un centru pentru vindecarea corpului si a mintii!

Remodelarea corporala nu a fost niciodata mai usoara si cu rezultate spectaculoase! Tehnologii de ultima generatie si aparatura moderna: LPG Cellu M6 Alliance, terapia cu unde soc ZIMMER, sauna cu infrarosu sau Masaj Anticelulitic!

Camera Hiperbara este un dispozitiv medical creat special pentru vindecarea corpului tău. Furnizează oxigen la o presiune mare pentru a mări cantitatea acestuia în sânge.

Terapia cu Oxigen in Camera Hiperbara este o formă alopată de tratament care implică respirarea de oxigen pur într-o camera sau capsulă presurizată. Camera hiperbară este un dispozitiv medical creat special pentru vindecarea corpului.

Epilare Definitiva cu Laserul ND: YAG Cutera XEO! Cea mai eficienta tehnologie de eliminare a parului nedorit cu rezultate uimitoare chiar de la prima sedinta! Acest laser este atat de eficient incat sedintele se fac mult mai rar (la 2 luni) decat cu alte tehnologii de epilare definitive.

Noi, Therapy Room, suntem fiecare parte din clinica. De la echipamente, grija pentru sanatate, pana la tratamentele personalizate pe care le alegem pentru tine.

Dar, mai presus de acestea, suntem oamenii din spate, cei care am muncit si care ne-am pregatit pana acum pentru a oferi consultanta pe care o meriti.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram