Prevenirea incendiilor in cladiri de birouri – instalmontaj.com

sprinklere la pret bun

Focul reprezinta un risc semnificativ pentru intreprinderi. Acesta poate distruge sau rani grav anagajatii, vizitatorii si poate avaria si distruge cladirile, echipamentele si toate produsele prezente in calea focului. Companiile care opereaza intr-un singur sediu sunt deosebit de vulnerabile, intrucat pierderea locatiei poate afecta complet operatiunile lor. Incendiul poate avea un impact semnificativ asupra companiilor care depoziteaza materiale inflamabile, utilizeaza surse de caldura, au oameni care lucreaza singuri in anumite parti ale cladirii, au echipamente sau circuite electrice neintretinute, permit accesul publicului si au standarde slabe de menaj.

In conformitate cu legislatia, cei care sunt responsabili pentru un anumit spatiu, inclusiv proprietari, angajatori, manageri, angajati si altii, trebuie sa gestioneze siguranta importiva incendiilor in aceste spatii. Responsabilii ar trebui sa ia masuri pentru prevenirea si reducerea impactului incendiului asupra locului de munca al angajatilor si sa efectueze o evaluare a riscului de incendiu in incaperi. De asemenea, odata constatat pericolul, ar trebui sa furnizeze si sa mentina masuri de precautie impotriva incendiilor, necesare pentru a proteja orice angajat. O prima masura de precautie este instruirea angajatilor cu privire la incendiu, masuri de prevenire si pasi de urmat in cazul in care izbucneste un incendiu. In plus, in cazul in care este necesar sa se garanteze situatia angajatilor, angajatorii trebuie sa numeasca persoane pentru a-si asuma rolurile speciale care sunt necesare in cadrul planului de urgenta.

Cei mai buni profesionisti si cele mai bune dotari antiincendiu doar pe instalmontaj.com

Dincolo de toate, detinatorii de cladiri comerciale sau birouri au obligatia de a asigura constructie cu sisteme de stingere a incendiului, cum ar fi instalatii de drencere sau sprinklere. Prin consultanta specializata si o analiza a beneficiilor si riscurilor, se va decide ce tip de instalatie este mai eficient intr-o anumita cladire.

Echipa Instal Montaj ofera consultanta de specialitate, montaj si mentenanta pentru sistemele de stingere a incendiului. Accesati  http://www.instalmontaj.com/ si aflati detalii despre drencere, stingatoare, hidranti si sprinklere la pret bun, dar si despre alte produse si servicii oferite de Instal Montaj, o echipa cu experienta europeana in prevenirea si stingerea incendiilor.