Preturi mici la gama de casti pentru telefoane mobile la PowerConnect

24 septembrie 2014
Autor:
Silkweb

Castile de telefoane mobile, spre deosebire de castile audio standard, ne permit sa punem muzica pe pauza si sa raspundem la apeluri fara aproape niciun efort. Mai mult de atat, nu trebuie sa faci niciun compromis in ceea ce priveste calitatea sunetului. Cunoscute ca si headset headphones, aceste seturi de casti au incorporat un microfon, util pentru convorbirile telefonice standard (dar si pentru cele ce se initiaza pe baza unor aplicatii speciale, ce se conecteaza la internet). Gaseste o gama completa de casti de telefoane mobile la Powerconnect !

Unele dintre aceste casti au 3 butoane speciale (in special cele pentru produsele Apple) ce permit utilizatorului urmatoarele operatiuni: comanda de pauza, de derulare rapida, de schimbare (pe langa altele). Majoritatea seturilor de casti pentru Android au un singur buton, pentru a pune pe pauza muzica ascultata sau pentru a raspunde apelurilor telefonice. Functionalitatea exacta depinde in cele mai multe cazuri de modelul castilor, de tipul telefonului mobil folosit (si de compatibilitatea exacta dintre cele doua).

Daca obisnuiesti sa petreci mult timp in mijloacele de transport in comun, aceste accesorii nu pot lipsi de langa telefonul tau mobil. Ele iti permit astfel atat sa asculti muzica preferata, sa urmaresti continut media online sau sa vorbesti la telefon fara a trebui sa iti tii telefonul la ureche in pozitii nu tocmai confortabile (sau in aglomeratia autobuselor sau tranvaielor). Confortabile pentru urechi, ele nu cauzeaza disconfort.

Daca mare parte a timpului tau o reprezinta sofatul, aceste casti de telefoane mobile sunt mai mult decat binevenite. Utile si la birou, ele iti permit sa ai mainile cu adevarat libere. Cunoscute si ca handsfree headphones sau devices ele iti mai ofera doua plusuri - spre deosebire de variantele bluetooth, ele nu au nevoie de baterii. Astfel, vor functiona fara intrerupere, fara posibilitatea de a se intrerupe datorita lipsei de energie, nu trebuie sa fie incarcate. In al doilea rand, ele nu produc niciun fel de radiatie (spre deosebire de telefonul in sine sau variantele de casti bluetooth). Asadar, aceste variante de casti pentru telefoane mobile, cu fir, special realizate pentru a fi compatibile cu anumite marci si modele de aparate, par a fi cea mai potrivita optiune.

Pentru o gama variata de astfel de accesorii, acceseaza oferta de casti telefoane mobile la Powerconnect ! Vezi aicivariante originale si compatibile, pentru sute de modele de telefoane de la branduri ca Apple, Nokia sau Samsung, la preturi ce pornesc de la 15 lei per produs!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram